Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

O ταξιδιωτικός οδηγός με βίντεο από τη Σαντορίνη που βρίσκεται στο Νο2 της κατηγορίας travel guide της Amazon

O ταξιδιωτικός οδηγός με βίντεο από τη Σαντορίνη που βρίσκεται στο Νο2 της κατηγορίας travel guide της Amazon

Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το application δωρεάν και να περιπλανηθούν στο νησί πριν το επισκεφθούν.

Ένα εξαιρετικό apllication που περιλαμβάνει μικρά αλλά κατατοπιστικά βίντεο, ως ένας ταξιδιωτικός οδηγός της Σαντορίνης, βρίσκεται διαθέσιμο για όλους στο Amazon. Η ελληνική εταιρεία Viewmax Media ανέβασε την εφαρμογή-ταξιδιωτικό οδηγό τον Αύγουστο του 2019 στην πλατφόρμα και από τότε βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης της κατηγορίας «travel guide» της Amazon. Και μάλιστα με 4,1 αστέρια στις αξιολογήσεις της πλατφόρμας.

H Σαντορίνη είναι αναμφίβολα ένας top προορισμός για τους τουρίστες παγκοσμίως. Μέσα από τα βίντεο της εφαρμογής λοιπόν κάθε ταξιδιώτης μπορεί να κάνει μία ψηφιακή επίσκεψη στα μέρη ενδιαφέροντός του και να πάρει έτσι μία μυρωδιά από τον αέρα του Κυκλαδίτικου νησιού, πριν το επισκεφθεί. Ή για να πειστεί να το επισκεφθεί. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι πολύ δύσκολο να πειστεί κάποιος να κάνει ένα ταξίδι στη Σαντορίνη.

Τα βίντεο του ταξιδιωτικού guide είναι αρκετά στοχευμένα καθώς αφορούν συγκεκριμένα μέρη τα οποία μπορούν να επισκεφθεί ένας τουρίστας όπως μουσεία, χωριά, συγκεκριμένες περιοχές του νησιού δίνοντας πάρα πολλές πληροφορίες για το κάθε ξεχωριστό αξιοθέατο με το οποίο καταπιάνεται.

Όπως αναφέρει και η εταιρεία για τον ταξιδιωτικό της οδηγό, «τι είναι αυτό που κάνει την Σαντορίνη τόσο ξεχωριστή; Το γεγονός ότι από ένα κατακλυσμιαίο γεγονός όπως η έκρηξη ενός ηφαιστείου γεννήθηκε ένας τόσο όμορφος τόπος.

Στην Σαντορίνη ζεις κυριολεκτικά στα άκρα». Μία άκρως πετυχημένη περιγραφή καθώς η θέα από τη χώρα είναι μία απίστευτη εμπειρία. Εμπειρία που οι δημιουργοί του οδηγού υπόσχονται να την κάνουν προσβάσιμη σε όλους.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις