Κυριακή, 25 Φεβ.
19oC Αθήνα

Oλοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας για την ψηφιακή μετάβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Oλοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας για την ψηφιακή μετάβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών στέκεται η COSMOTE, με προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες και λύσεις που καλύπτουν τις αυξημένες τεχνολογικές τους ανάγκες, σε ένα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται.

Για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται ευέλικτες λύσεις συνδεσιμότητας, που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές, επιδεικνύοντας την απαιτούμενη προσαρμοστικότητα στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η COSMOTE, φέρνει την υπηρεσία COSMOTE SD WAN Business, μια νέα ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας, που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συμβάλλει στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Συμπληρώνοντας τις παραδοσιακές υπηρεσίες και δίκτυα με μια ενιαία πλατφόρμα στο cloud υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας, έλεγχο των εταιρικών εφαρμογών και σύνδεση πολλών εταιρικών σημείων.

Πώς λειτουργεί

Μέσω της τεχνολογίας SD-WAN (SD-WAN (Software – Defined Wide Area Network)), η υπηρεσία επιτρέπει την εύκολη διαχείριση της κίνησης των δεδομένων, των εφαρμογών και συσκευών, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται εύκολα και εξ αποστάσεως το δίκτυο τους, καθώς και να το διαμορφώνουν ή και να το επεκτείνουν με ασφάλεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Η διαχείριση και ο έλεγχος του δικτύου γίνεται κεντρικά μέσω cloud dashboard, που παραμετροποιείται εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε εσωτερικές και εταιρικές εφαρμογές μέσω cloud και Internet, με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στην κρυπτογράφηση της κίνησης μεταξύ σημείων παρουσίας.

Επιπλέον, με την αξιοποίηση συνδυασμών τεχνολογιών διασύνδεσης σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (ΜPLS, Broadband Internet και LTE), στη νέα αυτή υπηρεσία, η κατανομή των resources των δικτύων δρομολογείται αυτόματα με τον καλύτερο, κατά περίπτωση, τρόπο, χωρίς καθυστερήσεις, επιτυγχάνοντας την βέλτιστη απόδοση και εξοικονόμηση κόστους.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα της νέας υπηρεσίας της COSMOTE, είναι ότι διατίθεται με τον απαραίτητο software και hardware εξοπλισμό της Cisco (Cisco Meraki Platform Dashboard, Meraki Appliances), σε τρία προγράμματα κατάλληλα σχεδιασμένα να εξυπηρετήσουν την κίνηση σε κάθε σημείο παρουσίας της επιχείρησης, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να αξιοποιηθεί ανεξαρτήτως παρόχου.

Ο Διευθυντής Β2Β Marketing, CRM & Channel Management Ομίλου ΟΤΕ κ. Θάνος Φαλάγγας, δήλωσε σχετικά: «Για την COSMOTE ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί προτεραιότητα, καθώς συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, με ευκολία, αξιοπιστία και ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις