Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Opaponline.gr: Διαδικτυακές προσφορές κάθε μέρα σε ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3 και όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ μέχρι την Κυριακή

Opaponline.gr: Διαδικτυακές προσφορές κάθε μέρα σε ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3 και όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ μέχρι την Κυριακή

Το opaponline.gr και η εφαρμογή Opaponline App δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους διαδικτυακούς παίκτες, μέχρι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, να καταθέτουν τα δελτία τους για όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER 3) με καθημερινές προσφορές.

Παράλληλα, για όσους κάνουν εγγραφή για πρώτη φορά, στον ιστότοπο ή την εφαρμογή, υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη διπλή προσφορά γνωριμίας. Για όλες τις προσφορές ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

5,8 εκατ. ευρώ κληρώνει αύριο το ΤΖΟΚΕΡ

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν 5,8 εκατ. ευρώ έχουν όλοι οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην αυριανή κλήρωση του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Παράλληλα, όλοι οι παίκτες διεκδικούν, εκτός από το μεγάλο έπαθλο, και από 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

 κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει με μόλις μερικά κλικ και online. Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς διαδικτυακά στην κλήρωση, είναι να μπει στο opaponline.gr ή στην εφαρμογή Opaponline App, να συνδεθεί και να συμπληρώσει το δελτίο του είτε με αριθμούς δικής του επιλογής, είτε διαλέγοντας την τυχαία επιλογή.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις