Ελλάδα

PRODEA INVESTMENTS: Δωρεά 15.000 προστατευτικών στολών για γιατρούς και νοσηλευτές πραγματοποιεί η Prodea Investments

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και καθήκοντος, η Prodea Investments έλαβε την απόφαση να συνδράμει στη μάχη κατά του Covid-19 πραγματοποιώντας δωρεά 15.000 ολόσωμων προστατευτικών στολών τύπου TYVEK προς το Υπουργείο Υγείας.

Ο σκοπός της συγκεκριμένης δωρεάς είναι να χρησιμοποιηθεί από το Υπουργείο Υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς του στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19, είτε στα νοσοκομεία αναφοράς, είτε σε άλλα νοσοκομεία, όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην περιφέρεια, τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, η Prodea Investments έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι στολές να τεθούν το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Για την Prodea Investments, η δωρεά αυτή αποτελεί ηθική υποχρέωση στήριξης της τιτάνιας προσπάθειας που γίνεται από όλους τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και συμβολής στην προστασία όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Σε ανάλογες ενέργειες έχει προβεί τόσο η PRODEA όσο και ο βασικός της μέτοχος, INVEL, και στην Κύπρο, χώρα όπου ο όμιλος έχει σημαντική επενδυτική παρουσία. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο ‘’The Landmark Nicosia’’, ιδιοκτησίας του ομίλου, διαχρονικά πιστό στις αρχές της αλληλεγγύης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, θα διαθέσει δωρεάν αριθμό δωματίων για τις ανάγκες φιλοξενίας  του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

Παράλληλα η Invel, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη άμεσης δημιουργίας επιπρόσθετων, εκτάκτων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, ανέλαβε το κόστος εγκατάστασης κυκλωμάτων/διασωληνώσεων ιατρικών αερίων στις υπό αναφορά μονάδες της Κύπρου ούτως ώστε να τεθούν σε λειτουργία και στην διάθεση των ιατρικών υπηρεσιών το συντομότερο δυνατό.   

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prodea Investments κ. Αριστοτέλης Καρυτινός δήλωσε σχετικά: «Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Είναι ώρα να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να πάρουμε θέση, να στηρίξουμε την εθνική μάχη που αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη εναντίον αυτής της πρωτοφανούς πανδημίας. Για να μπορέσουμε, με πίστη και υπερηφάνεια, όλοι μαζί να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε σε μια χώρα που θέλουμε να δούμε να προοδεύει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων: Ελέγχονται 40 κτηνοτρόφοι – Δικογραφίες για απάτη και ξέπλυμα χρήματος
Στην έρευνα περιλαμβάνεται το ενδεχόμενο ψευδών βεβαιώσεων, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα ύπαρξης οργανωμένης εγκληματικής δράσης
ΟΠΕΚΕΠΕ
Αλόννησος: Δύο νέα φωκάκια γεννήθηκαν στο Θαλάσσιο Πάρκο – Ελπίδες για νέο ρεκόρ γεννήσεων της μεσογειακής φώκιας
Το πρώτο νεογνό της φετινής περιόδου εντοπίστηκε σε ανοιχτή παραλία - Πέρσι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φώκιες γέννησαν και θήλασαν τα μικρά τους εκτός σπηλιών
Φώκια
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φιρινίδη και της 35χρονης συζύγου του
«Η ολοκλήρωση των απολογιών σηματοδότησε την περάτωση της συνεργασίας διότι προέκυψε διαφωνία ως προς τη χάραξη της υπερασπιστικής γραμμής, καθώς και τον τρόπο δημόσιας έκφρασής της», αναφέρει η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Τσάκου
ΜΚΟ
43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ξεκίνησαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
Οι παρεμβάσεις της Τροχαίας επηρεάζουν ήδη κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ η μεγαλύτερη κυκλοφοριακή επιβάρυνση αναμένεται το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα
Μαραθώνιος