Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Play κι έφυγες για Διαδρομές μαγείας… Ένας e-ξεναγός σε ταξιδεύει στους θησαυρούς της Ελλάδας

Play κι έφυγες για Διαδρομές μαγείας… Ένας e-ξεναγός σε ταξιδεύει στους θησαυρούς της Ελλάδας

Θυμάστε τα… παλιά τα χρόνια τους χάρτες που αγοράζαμε, στα βενζινάδικα κυρίως, κάθε φορά που πηγαίναμε με τον μπαμπά και τη μαμά ταξίδι στην Ελλάδα με το αυτοκίνητο;

Ας παραδεχτούμε ότι ήταν λίγο… δύσκολο το σπορ εκείνο. Χάρτες τεράστιοι, που για να τους διαβάσεις σωστά έπρεπε να σταματήσεις κάπου, να κατέβεις από το αυτοκίνητο, να τον απλώσεις στο καπό και να αρχίσεις την αναζήτηση.

Όσο κι αν το vintage έχει τη δική του γοητεία, όσο κι αν οι αναμνήσεις πάντα ξυπνούν ωραία συναισθήματα, τώρα τα πράγματα μπορούν να είναι πιο εύκολα. Και η γνώση πιο σφαιρική. Με περισσότερες πληροφορίες. Τώρα μπορούμε να μη βλέπουμε μόνο τη Διαδρομή αλλά και τον… προορισμό. 

Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Και χάρη στη Νέα Οδό, που για πρώτη φορά στα χρονικά δημιούργησε έναν εξελιγμένο χάρτη με μυστικά και ιστορίες για τα ταξίδια σας στην Ελλάδα. Αυτός ο χάρτης δεν δείχνει μόνο το δρόμο, αλλά σας μαθαίνει τους θησαυρούς που κρύβει η χώρα μας. Σας οδηγεί σε διαδρομές πολιτισμού, φύσης και γαστρονομίας. Μόνο με ένα κλικ. Χωρίς να σταματήσετε και να απλώσετε τον χάρτη στο καπό…

Όσα πρέπει να ξέρετε για το neaodos.gr/tours

Είναι ακόμη ένας τρόπος για να δείξει στους οδηγούς η Νέα Οδός πως είναι ο καλύτερος συνταξιδιώτης σας. Το neaodos.gr/tours είναι ένας ακόμα τρόπος για να αποδείξει στην πράξη η Νέα Οδός, ότι στόχος της παραμένει να δημιουργεί υπηρεσίες που την μετατρέπουν στον καλύτερο δυνατό συνταξιδιώτη! 

Μέσα από τις Διαδρομές της, η εταιρία μας καλεί να ανακαλύψουμε μαζί τον πλούτο κάθε περιοχής που γειτνιάζει με τους σύγχρονους ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται.

Ένα κλικ στο neaodos.gr/tours είναι αρκετό για να βρείτε έναν προσωπικό ξεναγό, που θα σας παρουσιάσει με ήχο, εικόνες και άγνωστες ιστορίες, τα μνημεία φύσης και πολιτισμού, τα αξιοθέατα, τους μύθους, τα έθιμα, τα μουσεία και τις παραδόσεις των προορισμών που σας ενδιαφέρουν. Στις Διαδρομές της Νέας Οδού θα βρείτε 20 τουριστικούς προορισμούς, 200 αξιοθέατα και 538 ξεναγήσεις που συνδέονται με τις όμορες στον αυτοκινητόδρομο περιοχές.

Εσείς απλά, επιλέγετε προορισμό, ρίχνετε μια ματιά στις Διαδρομές της Νέας Οδού και καταλήγετε στο τι θέλετε να εξερευνήσετε. Το neaodos.gr/tours είναι πλήρως προσαρμόσιμο και σε συσκευές κινητών, οπότε μόλις μπείτε, απλά πατάτε το Play στα αρχεία ήχου!

Προορισμοί όπως η Εύβοια, ο Παρνασσός, οι Θερμοπύλες, οι ακτές της ανατολικής Φθιώτιδας, καθώς και η Ναυπακτία, το Μεσολόγγι, ο Αμβρακικός κόλπος, η Πάργα, τα Σύβοτα, τα Τζουμέρκα, τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια, η Δωδώνη περιμένουν να τους ανακαλύψετε απλά με ένα κλικ! 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις