Ελλάδα

Ρέππας: Τέλος στη βαθμολογική προαγωγή

Με κριτήρια και υποκριτήρια που θα καθορίζονται με βάση το χαρακτήρα κάθε υπηρεσίας θα γίνεται η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτό είπε ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, προαναγγέλλοντας το τέλος της βαθμολογικής προαγωγής.

Όπως είπε, τα κριτήρια αυτά θα τίθενται ως στόχοι από τον εκάστοτε προϊστάμενο και θα εποπτεύονται από το συμβούλιο αξιολόγησης πριν από την τελική αξιολόγηση στο τέλος κάθε χρόνου.

“Το Δημόσιο υπάρχει και λειτουργεί όχι για τον υπάλληλο αλλά για τον πολίτη και είναι προς το συμφέρον του υπαλλήλου να αξιολογείται και να ξεχωρίζει” συμπλήρωσε.

Διαβάστε

Ποιοι υπάλληλοι θα πάρουν εκλογικό επίδομα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η έρευνα για τους 335 επιπλέον θανάτους μετά την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία που πυροδότησε τη σύγκρουση στη Βουλή
«Έρχεστε αυθαίρετα και λέτε ότι υπάρχουν 300 επιπλέον θάνατοι στην περιοχή που αποδίδονται στον Daniel» είπε η υφυπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη απαντώντας στην αντιπολίτευση
Χωριό "φάντασμα" ο Βλοχός στο νομό Καρδίτσας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, ημέρα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Βλοχός καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ