Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Seajets – Champion Jet 2: Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και μοναδική άνεση

Seajets – Champion Jet 2: Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και μοναδική άνεση

Ο Ιούλιος δεν θα μπορούσε να φύγει με καλύτερο τρόπο από τις καλοκαιρινές διακοπές. Σε μία καθημερινότητα γεμάτη από υποχρεώσεις, ένας προορισμός, αλλά κυρίως το ταξίδι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μπορούν να δώσουν «ανάσες» στο σώμα και το μυαλό.

Ένα αξέχαστο ταξίδι στα μοναδικά ελληνικά νησιά και το απέραντο γαλάζιο, μπορούν να μας προσφέρουν τις στιγμές χαλάρωσης που όλοι έχουμε ανάγκη.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και όλοι μας, μπορούμε να βρεθούμε στον προορισμό μας γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

CHAMPION JET 2

Το καλοκαίρι ξεκινάει εδώ με την SEAJETS και το Champion Jet 2, το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1100 επιβατών και 180 οχημάτων! O πρωταθλητής Αιγαίου Champion Jet 2 με δύο καθημερινές αναχωρήσεις σας ταξιδεύει από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο & Μήλο σε χρόνους ρεκόρ.

Φτάνεις στη:

  • Σέριφο σε 2 ώρες και 5 λεπτά
  • Σίφνο σε 2 ώρες και 30 λεπτά &
  • Μήλο σε 3 ώρες και 20 λεπτά

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Champion Jet 2.

Σίφνος, τόπος μαγικός

Η ιστορία, οι παραδόσεις, οι φυσικές ομορφιές, οι γραφικοί οικισμοί, οι φιλόξενοι κάτοικοι και η γαστρονομία της Σίφνου «πρωταγωνίστησαν» σε κάθε ταξιδιωτικό οδηγό.  Τιρκουάζ νερά, γραφική αρχιτεκτονική, καλό φαγητό, το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τη Σίφνο. Γενικά είναι η γωνιά των Κυκλάδων που προσφέρεται για πιο ήρεμες αλλά αξέχαστες διακοπές για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Τι μπορεί κανείς να ζήσει στη Σίφνο;

Μπάνιο στον Πλατύ Γιαλό, την κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, με την ψιλή άμμο είναι ό,τι πρέπει για χαλαρές βουτιές και κυκλαδίτικες στιγμές.

Το μικρό εκκλησάκι της Χρυσοπηγής, που δίχως αμφιβολία αποτελεί μια από τις πολυφωτογραφημένες εικόνες της Σίφνου, βρίσκεται στην άκρη ενός βράχου και προσφόρει μοναδική θέα.

Στη Σίφνο μπορείς να δοκιμάσεις παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες κατά κύριο λόγο από τοπικά προϊόντα, καθώς πρόκειται για το νησί του Τσελεμεντέ.

Η αρχιτεκτονική του νησιού, που θα σε κάνει ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν και την ιστορία, είναι κάτι πραγματικά μοναδικό. Ένας μοναδικής αισθητικής μεσαιωνικός οικισμός, το Κάστρο, με τα γραφικά σοκάκια του, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Προσφορές:

Early Βooking με 25% έκπτωση (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)
Έκπτωση τριτέκνων: 20%
Έκπτωση μόνιμων κατοίκων 20% 
Έκπτωση 20% στα Ι.Χ. αυτοκίνητα μικρού μήκους

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε:        

  • seajets.gr
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.
Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις