Ελλάδα

Self test κορονοϊού: Αυτές είναι οι δυο εταιρείες που προκρίθηκαν – Την Δευτέρα το αργότερο η παραλαβή

Μια κινεζική εταιρεία και η Ελβετική Roche προκρίθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες για την προμήθεια των self test κορονοϊού που θα διατίθενται δωρεάν στην χώρα μας από την επόμενη εβδομάδα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τεστ θα παραληφθούν το αργότερο την Δευτέρα 5 Απριλίου. 

H ενημέρωση για τον σχεδιασμό θα γίνει αύριο στις 18:00 από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσο ο οποίος θα εξηγήσει τον τρόπο διανομής αλλά και πως θα χρησιμοποιούνται.

Επίσης, θα δοθεί και ένα βίντεο στη δημοσιότητα με οδηγίες, για τον τρόπο χρήσης από τους πολίτες, τις δικλείδες ασφαλείας, το πως θα έχει διασφαλιστεί αν κάποιος έχει κάνει το τεστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ατέλειωτος θρήνος για τους 7 φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο «δρόμο του θανάτου» στη Ρουμανία - Σε σοκ οι συγγενείς και η «οικογένεια» του Δικεφάλου
Στη Ρουμανία έχουν φτάσει οικογένειες των θυμάτων, «γράφοντας» την επόμενη πράξη του δράματος - Όλοι μιλούν για έναν δρόμο «καρμανιόλα» που θερίζει ζωές
Τραγωδία στη Ρουμανία
Βιολάντα: «Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν βάσει της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας» – Νέα ανακοίνωση της εταιρείας
«Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού συμβάντος»
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ "ΒΙΟΛΑΝΤΑ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ