Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Speed On: Ασφάλιση αυτοκινήτου με… προσωπικότητα

Speed On: Ασφάλιση αυτοκινήτου με… προσωπικότητα

Ο κάθε οδηγός είναι διαφορετικός. Γιατί να έχουμε όλοι την ίδια ασφάλεια αυτοκινήτου;

Μέρες που έρχονται, όλο και περνάει από το μυαλό η ιδέα για ένα road trip. Τι τσεκάρουμε πριν φύγουμε ταξίδι με το αυτοκίνητο; Την κατάστασή του, τα λάστιχα και φυσικά να έχουμε στο ντουλαπάκι άδεια και ασφάλεια.

Ασφάλεια: η λέξη κλειδί για πολλούς λόγους.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το Α και το Ω.

Πολλές φορές, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι και εφιάλτης για τους οδηγούς. Όταν έρχεται ο μήνας που λήγει η ασφάλεια του αυτοκινήτου, πόσοι δεν σκέφτεστε το κόστος ανανέωσής της σε συνδυασμό με τις παροχές;

Και πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί πως δεν θα έπρεπε να πληρώνετε τα ίδια ασφάλιστρα με κάποιον που, ενδεχομένως, κάνει διαφορετική χρήση του αυτοκινήτου του; Ή πόσο θα θέλατε εσείς, που οδηγείτε προσεκτικά, να έχετε κάποια επιβράβευση;

Όλα όσα σκέφτεστε, όλα όσα θέλετε, τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε, με μία ασφάλεια αυτοκινήτου που θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Με επιβράβευση για καλή οδήγηση, απευθείας εξόφληση των εξόδων αποκατάστασης ζημιάς στο συνεργείο, με φροντίδα ατυχήματος 24/7 και με ψηφιακά εργαλεία εξυπηρέτησης και εναλλακτικούς συνδυασμούς καλύψεων, για να μην μπαίνει τίποτα εμπόδιο στις μετακινήσεις σας.

Η απάντηση στις αναζητήσεις σας σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι μια: Generali και Speed On, το πρόγραμμα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, που δημιουργείται με βάση τις ανάγκες κάθε οδηγού ξεχωριστά.

Η Generali, άλλωστε, έχει αποδείξει πως θεωρεί κάθε πελάτη της μοναδικά ξεχωριστό και ξεχωριστά μοναδικό.

Γι’ αυτό και συνεχώς φροντίζει να εξελίσσει τα προγράμματά της, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Speed on

Τι είναι λοιπόν το Speed on της Generali;

Είναι η απάντηση στις δικές σας ανάγκες για το αυτοκίνητό σας και την ασφαλή μετακίνησή σας.

Είναι η αναγνώριση του ότι ο κάθε οδηγός είναι διαφορετικός.

Είναι η ευελιξία του να προσφέρει διαφορετικές επιλογές κάλυψης των διαδρομών σας, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς όπου κι αν βρίσκεστε.

Είναι η άμεση αποζημίωση και η εξυπηρέτηση μέσα από ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών που υπόσχονται άμεση αποκατάσταση τυχόν ζημιάς.

Eξετάστε τις επιλογές καλύψεων που σας προσφέρει το Speed On στο online εργαλείο υπολογισμού ασφαλίστρων στη σελίδα generali.gr. Μπείτε, συμπληρώστε τις παραμέτρους για το δικό σας όχημα, δείτε τις καλύψεις, συγκρίνετε τα κόστη και αποκτήστε μια πρώτη εικόνα της ασφάλισής σας. Κι αν χρειάζεστε επιπλέον διευκρινήσεις ή περαιτέρω παραμετροποιήσεις ένας από τους 3.500 εξειδικευμένους σύμβουλους Generali είναι πάντα στη διάθεσή σας για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και συμβουλευτική.  

Όποιες κι αν είναι οι επιλογές σας, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τη λύση που χρειάζεστε με τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό παροχών, ενώ παράλληλα θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, έξυπνων εφαρμογών και υπηρεσιών με τη σφραγίδα της Generali.

Γιατί Speed On;

Γιατί έχει πολλές επιλογές καλύψεων και ευελιξία  

Γιατί έχει 24/7 υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Γιατί υπάρχει δυνατότητα 12 άτοκων δόσεων

Γιατί σας επιβραβεύει

Μια πρώτη ματιά στις διαφορετικές επιλογές καλύψεων θα σας δώσει μια εικόνα για το τι ταιριάζει σε εσάς:  

Speed On 1 παρέχει τη βασική κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος και οδική βοήθεια προαιρετικά

Speed On 2 περιλαμβάνει τη βασική κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους, σε περίπτωση τροχαίου και επιπλέον ζημιές στο όχημα από φυσικά φαινόμενα, κλοπή, πυρκαγιά και θραύση κρυστάλλων

Speed On 3 είναι το πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις των δυο πρώτων αλλά και ζημιές στο όχημά σας, σε περιστατικό με δική σας υπαιτιότητα (μικτή ασφάλιση)!

Όποια επιλογή κι αν κάνετε, το Speed On σας παρέχει πολλά περισσότερα από κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς συνδυάζει έξυπνα εργαλεία και ψηφιακές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και πάνω απ’ όλα σας επιβραβεύουν για την καλή σας οδηγική συμπεριφορά με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα!

Γιατί τελικά… κανείς οδηγός δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Γιατί να είναι ίδια τα ασφάλιστρά του;

Αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει πολύ αποτελεσματικά η καινοτόμος υπηρεσία τηλεματικής My Drive, που προσφέρεται, δωρεάν, με το ασφαλιστήριό σας Speed On.  

Η ψηφιακή εφαρμογή καταγράφει τις διαδρομές μας και σας βοηθά να διαμορφώσετε το προσωπικό σας Οδηγικό Σκορ. Όσο πιο υψηλό το σκορ σας- και άρα όσο ασφαλέστερα οδηγείτε- τόσο μεγαλύτερες εκπτώσεις απολαμβάνετε!

Συγκεκριμένα, με την ενεργοποίηση του My Drive έχετε:

  • Κουπόνι αξίας 10€
  • 10% έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου, με Οδηγικό Σκορ πάνω από 50
  • Έκπτωση έως και 40€ στα ετήσια ασφάλιστρα, διατηρώντας καλό μηνιαίο σκορ

Το My Drive καταγράφει τις διαδρομές σας, λαμβάνοντας υπόψη 8 παράγοντες αξιολόγησης:

Ταχύτητα, ρυθμό επιτάχυνσης/επιβράδυνσης, καιρικές συνθήκες, χρήση κινητού, τύπο δρόμου, διάρκεια διαδρομής και επικίνδυνες ώρες οδήγησης (βραδινές).

Όταν λοιπόν, φρενάρετε και επιταχύνετε ομαλά, δεν μιλάτε στο κινητό σας, οδηγείτε μέσα στο όριο ταχύτητας και γενικά λαμβάνετε υπόψη κάθε παράμετρο στον δρόμο, προσέχοντας εσάς, τους συνεπιβάτες και τους γύρω σας, επιβραβεύεστε με πόντους που μεταφράζονται σε έκπτωση στα ασφάλιστρά σας! Τόσο απλά!  

Η τεχνολογία συνδυάζεται με το Speed On, όχι μόνο για να σας επιβραβεύσει αλλά και για να σας διευκολύνει…

Μέσω του ψηφιακού portal & app εξυπηρέτησης πελατών My Generali, μπορείτε να έχετε κάθε στιγμή πρόσβαση σε ό,τι αφορά στην ασφάλισή σας όπως να:

  • Δείτε τις καλύψεις σας και τα ασφαλιστικά σας έγγραφα
  • Υποβάλετε νέα αιτήματα και να παρακολουθήσετε την πορεία τους
  • Πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας εύκολα και γρήγορα
  • Δείτε και να εξαργυρώσετε τους πόντους επιβράβευσης που έχετε συγκεντρώσει
  • Επικοινωνήσετε άμεσα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Άμεση πρόσβαση, επιβραβεύσεις, ευελιξία καλύψεων, προσωπική εξυπηρέτηση συμπληρώνονται ιδανικά από ένα κορυφαίο, πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργείων Αυτοκινήτων και Θραύσης Κρυστάλλων, όπου πέρα από την άμεση επισκευή ζημιάς απολαμβάνετε και απευθείας εξόφληση από την Generali, των εξόδων αποκατάστασης.  

Φροντίδα και δήλωση ατυχήματος

Εν ολιγοίς, με την Generali και το Speed On τελειώνει και το άγχος του τι γίνεται σε περίπτωση ατυχήματός σας. Καθώς είναι πάντα δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα στη Φροντίδα Ατυχήματος στο 210 8096100 ή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας εξυπηρέτησης πελατών MyGenerali, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε εξ’ αποστάσεως τη δήλωση ατυχήματος με βίντεο κλήση μέσω της υπηρεσίας “My eClaim”.

Κι αν πρέπει να φτάσετε άμεσα κάπου αλλά αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το αυτοκίνητο λόγω τροχαίου ή μηχανικής βλάβης; Η Generali έχει φροντίσει και για αυτό. Σε συνεργασία με την Uber, λοιπόν, έχετε τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης με ταξί σε Αττική και Θεσσαλονίκη και απευθείας παραλαβή σας από το σημείο όπου βρίσκεστε!

Εσείς, λοιπόν, τι λέτε μετά απ’ όλα αυτά; Θα συμβιβαστείτε με λιγότερα ή θα γίνετε μέλος του Speed On που σας δίνει ασφάλιση και ακόμη περισσότερα;

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις