Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μπήκε εσπευσμένα τα ξημερώματα της Κυριακής (04.06.2017) ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός, που αποφυλακίστηκε με όρους πρόσφατα, ένιωσε αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δίπλα του, φυσικά, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η οποία δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του συζύγου τους. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πριν από λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε τριπλό μπαϊ πας εξαιτίας των προβλημάτων καρδιάς που αντιμετωπίζει.

Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν πως πριν από δυο μέρες είχε μπει ξανά στο νοσοκομείο για εξετάσεις καθώς τον ταλαιπωρούσε μια μόλυνση.

“Αισθάνθηκε γενική αδιαθεσία. Σύμφωνα με τα όσα έχω μάθει δεν πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο ούτε για εγκεφαλικό. Μένει να δούμε τι θα πουν οι εξετάσεις”, δήλωσε στο Newsit.gr, ο δικηγόρος του Γιάννης Παγουρόπουλος.

Από τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που αισθάνθηκε τη γενική αδιαθεσία.

Σε λίγες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να αποφασισθεί αν ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει ή όχι στο νοσοκομείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε