Ελλάδα

Sun για Γλυκά Νερά: Φοβούνταν ότι ο Αναγνωστόπουλος θα έριχνε το ελικόπτερο

Και τα αγγλικά ΜΜΕ συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αυτή τη φορά είναι η Sun που γράφει γιατί η αστυνομία δεν μετέφερε τον συζυγοκτόνο από την Αλόννησο με ελικόπτερο.

«Επικίνδυνος άνθρωπος: Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον σύζυγό της Κάρολαϊν Κράουτς με ελικόπτερο υπό το φόβο μην προσπαθήσει να το ρίξει για να αυτοκτονήσει». Αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Sun για τα Γλυκά Νερά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αστυνομικοί που την ημέρα που γινόταν το μνημόσυνο για την άτυχη Κάρολαϊν πήγαν στην Αλόννησο για να πάρουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αρνήθηκαν να τον μεταφέρουν στην Αθήνα με το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που είχε μεταβεί στο νησί γιατί φοβήθηκαν ότι ο 33χρονος ήταν ικανός να το ρίξει για να αυτοκτονήσει.

Επικαλούμενη αστυνομικό, η Sun αναφέρει πως οι αρχές είναι καταλάβει πως είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

GlykaNera Caroline black Intime

Η επιχείρηση για τη μεταφορά του Αναγνωστόπουλου στην Αθήνα «ήταν σχεδιασμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν θα ρισκάραμε τίποτα. Η σχέση μας (με τον 33χρονο δολοφόνο) είχε χτιστεί με εμπιστοσύνη και ξέραμε σε εκείνο το σημείο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν επικίνδυνος. Ήταν ικανός για όλα», λέει η αστυνομική πηγή στη Sun.

Έτσι, επιλέχθηκε να μεταφερθεί με πλοίο από την Αλόννησο στη Σκιάθο κι από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Και αυτό γιατί οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά φοβούνταν πως ο Αναγνωστόπουλος ίσως να προσπαθούσε να ρίξει το ελικόπτερο στη θάλασσα αν καταλάβαινε πως το έγκλημά του είχε αποκαλυφθεί και η αστυνομία γνώριζε πως αυτός ήταν ο δολοφόνος της Κάρολαϊν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
39