Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

TeacherWise, η νέα πλατφόρμα που δίνει λύσεις στην αναζήτηση για ιδιαίτερα μαθήματα 

TeacherWise, η νέα πλατφόρμα που δίνει λύσεις στην αναζήτηση για ιδιαίτερα μαθήματα 

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έχει ξεκινήσει και η αναζήτηση για ιδιαίτερα μαθήματα από αρκετούς γονείς, είτε γιατί θέλουν να καλύψουν κενά των παιδιών τους είτε να αναπτύξουν ή ενισχύσουν δεξιότητές τους.

Το τελευταίο διάστημα, ακούμε συχνά για την ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤeacherWise. Γι’αυτό, συναντήσαμε την ομάδα της για να μας μιλήσει σχετικά.

Μπορείτε να μας εξηγήσετε ακριβώς τι είναι η TeacherWise και πώς λειτουργεί;

H TeacherWise είναι μια νεοσύστατη, σύγχρονη πλατφόρμα η οποία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για γονείς, μαθητές, δασκάλους και εκπαιδευτικούς, προσφέροντας σημαντικά οφέλη σε όλους. Πρόκειται για έναν διαδικτυακό χώρο συνάντησης των ενδιαφερομένων μερών κάτω από την κοινή συνισταμένη της αναζήτησης ιδιαιτέρων μαθημάτων. 

Συγκεκριμένα, δάσκαλοι και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται για ιδιαίτερα μαθήματα, δημιουργούν το ηλεκτρονικό προφίλ τους αναρτώντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική τους παρουσία, πείρα, δεξιότητες κι άλλα στοιχεία (φωτογραφία, περιοχές εξυπηρέτησης, τιμές, τυχόν συγγραφικό τους έργο, links σχετικά με το έργο τους κτλ). 

Γονείς και μαθητές αναζητώντας στο teacherwise.gr την ειδικότητα του εκπαιδευτικού που τους ενδιαφέρει με τη χρήση σχετικών κριτηρίων αναζήτησης, βλέπουν τα διαθέσιμα προφίλ εκπαιδευτικών και μετά από την απλή και δωρεάν δημιουργία λογαριασμού στο site, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφωνικής κλήσης, chat ή email με τον επαγγελματία που επιθυμούν και να διερευνήσουν πιθανή συνεργασία.

Αναφερθήκατε σε ‘’σημαντικά οφέλη’’. Ποια είναι αυτά;

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και μαθητές εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο, βρίσκοντας και μελετώντας online τα προφίλ εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και πολλών ειδικοτήτων. Διευκρινίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που φιλοξενούνται στο teacherwise.gr είναι πιστοποιημένοι, γεγονός σημαντικό για αρκετούς γονείς, ενώ οι υπηρεσίες που βρίσκουν οι χρήστες απευθύνονται και σε ενήλικες.

Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους, έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την επαγγελματική τους δράση, να διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών τους αυξάνοντας τις επαγγελματικές τους προοπτικές και το εισόδημά τους. Με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα και για το διάστημα της συνδρομής που έχουν επιλέξει, εμφανίζονται στις αναζητήσεις των επισκεπτών του teacherwise.gr. Σημειώνουμε ότι έχοντας σταθμίσει τις συνθήκες της εποχής, προσφέρουμε από τα πιο οικονομικά πακέτα συνδρομών της αγοράς, ξεκινώντας με 22€  για τρίμηνη συνδρομή έως και 43€ για την ετήσια.

Τέλος, κάθε επισκέπτης του site έχει πρόσβαση σε πλούσιο υλικό που αφορά σε χρήσιμα και επίκαιρα θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Ενδεικτικά αναφέρουμε βέλτιστες πρακτικές για αποτελεσματικότερη επίδοση στα μαθήματα, μεθόδους εκμάθησης ξένων γλωσσών, μουσικής κτλ.

Η ενότητα ‘’Σχετικά άρθρα’’ εμπλουτίζεται συνεχώς με περιεχόμενο ποικίλης ύλης, σε αρκετές περιπτώσεις από ειδικούς συγγραφείς ανά μάθημα και ειδικότητα, τα οποία ευελπιστούμε να αποτελέσουν βασικό σημείο ενδιαφέροντος για το αναγνωστικό κοινό.

Ενδιαφέροντα όσα μας λέτε, αλλά υπάρχουν κι άλλα sites αναζήτησης εκπαιδευτικών για ιδιαίτερα μαθήματα. Σε ποια σημεία θεωρείτε ότι το teacherwise.gr διαφοροποιείται;

Η πλατφόρμα teacherwise.gr είναι σε θέση να κατανοήσει απόλυτα τις ανάγκες και των δυο μερών, εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτικών καθώς ιδρυτικό της στέλεχος είναι εκπαιδευτικός με πολυετή πείρα ενώ παράλληλα έχει και την ιδιότητα του γονέα. Αντιλαμβανόμενη ‘’εκ των έσω’’ τις αγωνίες γονέων, μαθητών, δασκάλων και καθηγητών, στοχεύει να διευκολύνει τη σύνδεση ανάμεσα σε όλα τα μέρη, βοηθώντας στην επιτυχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των συμπρωταγωνιστών στην εκπαίδευση και συνοδοιπόρων στο μονοπάτι της γνώσης. Όραμά μας είναι η διαρκής εξέλιξη, με σταθερά βήματα. Εγγύησή μας είναι οι αξίες μας: η γνώση, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια.

Σας ευχόμαστε επιτυχία και θα σας παρακολουθούμε!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Σας περιμένουμε με χαρά στο teacherwise.gr!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το teacherwise.gr ή να επικοινωνήσετε στο hello@teacherwise.gr ή στο 6947611378.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις