Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο – Αναλυτική πρόγνωση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Με τι καιρό θα γίνει η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου. Τι προβλέπει για το Newsit ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός. Αναλυτική πρόγνωση εως και ανήμερα της Παναγίας.

Σήμερα Δευτέρα, περιμένουμε λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και σημειωθούν βροχές και μπόρες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Στις υπόλοιπες νοτιες και νησιωτικές περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 18 εως 35 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 εως 36 βαθμούς και στα νησιά από 20 εως 34 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ όμως στα ανατολικά του νομού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 εως 34 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 εως 34 βαθμούς.

Ακούστε την πρόγνωση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για τη Δευτέρα:

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά οποτε δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες μπόρες κυρίως όμως ψηλά στα βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα πελάγη όμως θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 19 εως 36 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 εως 37 βαθμούς και στα νησιά από 20 εως 34 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, βοριαδάκι 4 με 5 μποφόρ, τοπικά εως 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 εως 35 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 εως 35 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για την Τρίτη:

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου

Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει για λίγο και θα εκδηλωθούν προσκαιρες μπόρες ψηλά στα βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, όμως στα πελάγη θα πνέουν τοπικά βόρειοι – βορειοδυτικοί 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 19 εως 36 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 εως 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά από 20 εως 34 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, μεταβλητούς ανέμους 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 24 εως 37 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο καιρό και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 21εναν εως 36 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για την Τετάρτη:

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη, ανήμερα της Παναγίας

Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά οποτε δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως όμως στα βουνά της Πίνδου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ομως στα πελάγη θα πνέον βόρειοι – βορειοδυτικοί 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 19 εως 36 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 εως 38 και στα νησιά από 20 εως 34 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο ουρανό και βοριαδάκι 2 με 4 μποφόρ αλλά στα ανατολικά του νομού θα οι βόρειοι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 24 εως 36 βαθμούς ενώ στα δυτικά προάστια ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 37 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 35 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για την Πέμπτη:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 500 ονόματα της Παναγίας και οι συμβολισμοί τους

Η ιστορία της Παναγίας Σουμελά – Απο τον Πόντο στην Ημαθία

Αυτά είναι τα πιο μεγάλα θαύματα της Παναγίας στην ιστορία του Ελληνισμού


 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε