Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Tζακ ποτ 3 εκατ. ευρώ και «Όλοι λήγοντες κερδίζουν» στο ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ – Δύο λαχειοπώλες μιλούν για τη μεγάλη κλήρωση της Τρίτης

Tζακ ποτ 3 εκατ. ευρώ και «Όλοι λήγοντες κερδίζουν» στο ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ – Δύο λαχειοπώλες μιλούν για τη μεγάλη κλήρωση της Τρίτης

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η επόμενη κλήρωση του ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, με το τζακ ποτ να φτάνει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η διάθεση των λαχνών για την 41η  κλήρωση του παιχνιδιού έχει ξεκινήσει εδώ και δύο ημέρες. Τακτικοί ή και πιο περιστασιακοί παίκτες του παιχνιδιού, σπεύδουν να προμηθευτούν τα τυχερά τους λαχεία για έναν ακόμη, όμως, λόγο.

Όπως εξηγεί ο Αλέξανδρος Βροχίδης, ο οποίος εργάζεται ως λαχειοπώλης στην περιοχή του Πειραιά, «πάντα όταν έχουμε τζακ ποτ η κίνηση αυξάνεται. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπάρχει και η ειδική ενέργεια «Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν». Η κλήρωση της Τρίτης θα μοιράσει σίγουρα κέρδη 5 ευρώ στην πεντάδα σε όλους τους παίκτες, ακόμη και αν δεν πετύχουν τον πρώτο λήγοντα για κέρδη 20 ευρώ ή τον δεύτερο (λήγοντας+1) των 10 ευρώ. Άρα, όλοι οι παίκτες του ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ θα πάρουν πίσω τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους για κάθε πεντάδα».

Σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου

Εδώ και 25 χρόνια, ο κ. Βροχίδης βρίσκεται καθημερινά στο πόστο του, στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Γούναρη. «Είναι ένα κοινωνικό επάγγελμα, η επαφή με τον κόσμο είναι συνεχής. Όλα αυτά τα χρόνια έχω δημιουργήσει σταθερούς πελάτες, οι οποίοι με εμπιστεύονται κάθε εβδομάδα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά. Ο κόσμος δείχνει σταθερά την προτίμησή του για το ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ. Σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται και η δεύτερη κλήρωση για το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μάλιστα, το τελευταία διάστημα, λόγω της ανανέωσής του σε όλους τους τομείς, έχει αποκτήσει έρεισμα και σε νεαρότερες ηλικίες των 25-30 ετών», σχολιάζει ο κ. Βροχίδης.

Ο καθημερινός περίπατος της τύχης

Ο Χρήστος Καραθανάσης, λαχειοπώλης στην περιοχή της Πάτρας, έχει προσωπική εμπειρία από μεγάλα κέρδη στο ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ. «Το 2016 είχα πουλήσει τον Πρώτο Λαχνό που κέρδισε 2,34 εκατ. ευρώ!», τονίζει ο κ. Καραθανάσης.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε αυξημένη ζήτηση για το παιχνίδι. Έχει τους τακτικούς του πελάτες, τους οποίους επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα ανελλιπώς, γνωρίζοντας ότι θα πάρουν λαχεία. Όμως, βλέπω και άλλους, καινούργιους πελάτες να δοκιμάζουν την τύχη τους», αναφέρει.

Ο Χρήστος Καραθανάσης «οργώνει» καθημερινά τους δρόμους της Πάτρας εδώ και δέκα χρόνια. Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά, «είναι ένα επάγγελμα που θέλει κυνήγι και προσωπική σχέση με τον κόσμο. Έχω πελάτες σε όλη την πόλη: ιδιοκτήτες μαγαζιών, ελεύθερους επαγγελματίες κτλ. Φροντίζω να τους επισκέπτομαι όλους, να μην χάνω επαφή με κανέναν και να μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Πολλοί έχουν τα γούρια τους. Για παράδειγμα, προτιμούν έναν συγκεκριμένο αριθμό για λήγοντα στα λαχεία που αγοράζουν».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις