Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Viral η γαμήλια φωτογράφιση νιόπαντρου ζευγαριού στο Σύνταγμα με φόντο τη Βουλή

Viral η γαμήλια φωτογράφιση νιόπαντρου ζευγαριού στο Σύνταγμα με φόντο τη Βουλή

Το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε μια ξεχωριστή γαμήλια φωτογράφιση στο Σύνταγμα, με τις εικόνες να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας…

Η γαμήλια φωτογράφιση ήταν ξεχωριστή και φυσικά κέντρισε τα βλέμματα όλων, όσοι εκείνη την ώρα περνούσαν από το Σύνταγμα. Γαμπρός και νύφη πόζαραν με φόντο τη βουλή, αλλά και την πλατεία όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. Χαμογελαστοί, με λευκά μπαλόνια στα χέρια και τον γαμπρό να κάνει κάποια στιγμή μέχρι και ακροβατικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι σταμάτησαν για να τραβήξουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η γαμήλια φωτογράφιση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου. Ο Γιώργος και η Μόνικα αποφάσισαν να φορέσουν το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό αντίστοιχα, ενώ μετά την εκκλησία επέλεξαν να φωτογραφηθούν στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή.

Οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν το σημάδι τους στη Λεωφόρο Αμαλίας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σκηνικό, με τον γαμπρό να κάνει… τούμπες από τη χαρά του. Καθισμένοι στον δρόμο, κρατώντας μπαλόνια στα χέρια τους, περπάτησαν παράλληλα, ενώ ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ρομαντικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στους νιόπαντρους.

Το φόντο του στολισμένου και λαμπερού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος πρόσθεσε ακόμη περισσότερη μαγεία στο παραμυθένιο σκηνικό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις