Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: Γελάω με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: Γελάω με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε κοπέλα αντέκρουσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό».

Αρχικά στην εκπομπή βγήκε γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου λέγοντας πως η αδερφή της είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και της έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Η ίδια είπε: «Η αδερφή της από ότι μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσο ξέρω έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω».

Λίγο αργότερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και διέψευσε τα όσα ακούστηκαν: «Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό».

 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας και έκανε λόγο για ιατρικό λάθος, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι η αδερφή της είχε εξωσυζυγική σχέση με τον νονό της Μαλένας.

Έσπευσε να τονίσει πως δεν φοβάται μήπως στο μέλλον εμπλακεί στην υπόθεση και κατηγορηθεί για κάτι: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Θα πω τα περιστατικά όπως τα έχω ζήσει».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις