Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αδιανόητες καταγγελίες για τα “όργια” κουκουλοφόρων μέσα στο Πολυτεχνείο

Αδιανόητες καταγγελίες για τα “όργια” κουκουλοφόρων μέσα στο Πολυτεχνείο

Σε απίστευτες καταγγελίες για τη δράση των κουκουλοφόρων μέσα στο Πολυτεχνείο προχώτησε ο καθηγητής του ιδρύματος, μιλώντας στο Mega.

Την ώρα που το Πανεπιστήμιο της Αθήνας τελεί υπό κατάληψη και βρίσκεται στο έλεος των αντιεξουσιαστών, ο καθηγητής του Πολυτεχνείου, Κίμων Χατζημπίρος μιλά για κρησφύγετα και χώρους εκτός κτιρίων του Πολυτεχνείου όπου παρασκευάζονται υλικά με τα οποία οι κουκουλοφόροι κάνουν επιθέσεις σε αστυνομικούς.

Ο καθηγητής του Ιδρύματος μιλά επίσης για θύλακες ανομίες που έχουν μετατρέψει τον χώρο του Πολυτεχνείου σε ορμητήριο κουκουλοφόρων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζημπίρος αναφέρει με δηλώσεις του στο Mega πως “ακόμα και οι πρυτανικές αρχές δεν έχουν πρόσβαση είναι άβατα, τα παλιά κλειδιά ίσως δεν έχουν πλέον σημασία, αλλά έχουν μπει καινούργια λουκέτα και άλλοι μηχανισμοί”.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά συμβαίνουν στους χώρους της εκπαίδευσης, ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης με δηλώσεις του στο Mega προκαλεί, καθώς υποστηρίζει πως οι καταληψίες θα φύγουν λόγω των εορτών του Πάσχα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε