Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αδιάβατο το κέντρο της Αθήνας λόγω τριών συλλαλητηρίων – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αδιάβατο το κέντρο της Αθήνας λόγω τριών συλλαλητηρίων – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Δύσκολη είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς υπάρχουν κινητοποιήσεις από διάφορους κλάδους με συνέπεια να έχουν τεθεί σε ισχύ μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πρώτα μαζεύτηκαν οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα, ακολούθησε η ΠΟΕΔΗΝ, ενώ το τρίτο συλλαλητήριο είναι το πανεκπαιδευτικό που συμμετέχουν φοιτητές που διαμαρτύρονται για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Για το συγκεκριμένο θέμα έκανε σχετική δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου όπου αναφέρθηκε στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα, 22 Φεβρουαρίου βρίσκονται, ήδη, σε εξέλιξη πορείες –συγκεντρώσεις επαγγελματιών της μελισσοκομίας και του κλάδου Υγείας, οι οποίες κατά περίπτωση κινήθηκαν μέσω της Λεωφόρου Αθηνών προς το Σύνταγμα και από την Πλατεία Μαβίλη, ομοίως, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.

 Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ληφθεί μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου ήταν απαραίτητες, κατά το μήκος των ανωτέρω διαδρομών.

 Ειδικότερα, οι μελισσοκόμοι έχουν αφιχθεί στο Σύνταγμα οπότε εφαρμόζονται μέτρα Τροχαίας και βρίσκονται στη λεωφορειολωρίδα στη Λεωφόρο Αμαλίας, ενώ οι εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας πορεύονται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και ως εκ τούτου η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά στο οδικό δίκτυο.

Τα μέτρα τροχαίας αναμένεται να λάβουν πλήρη έκταση στις 12:00 το μεσημέρι, που έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.

 Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Πανεπιστημίου, στην οδό Σταδίου και στις οδούς πέριξ της Πλατείας Συντάγματος και στις υπόλοιπες οδούς όπου θα κινηθούν οι διαδηλωτές.

 Διακοπές κυκλοφορίας θα υπάρξουν στη Λεωφόρο Αμαλίας, καθώς και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

 Θα παρέχουμε συνεχή πληροφόρηση για περαιτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις