Ελλάδα

Αδριανούπολη: Ο Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης επισκέφθηκε την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού

Στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών επαφών πριν τη συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που θα συζητηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου, στην Αθήνα, ο Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης, ο Διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού που εδρεύει στην Αδριανούπολη.

Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας δημοσίευσε πλάνα από την επίσκεψη που έκανε ο Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού, την περασμένη Τρίτη 16 Απριλίου στην Αδριανούπολη.

Ο κ. Χαρκιανάκης συνοδευόταν από τον Έλληνα Ακόλουθο Άμυνας στην Τουρκία, τον Συνταγματάρχη Γεώργιο Μπέλλο και τον Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Αλεξόπουλο.

Όπως είχε το OnAlert.gr προ ολίγων ημερών, ο Τούρκος Διοικητής της 4ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού με έδρα την Κεσσάνη, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην ελληνική 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού που εδρεύει στις Φέρες Έβρου.

Τέλος, την Δευτέρα 22 Απριλίου, θα διεξαχθεί στην Αθήνα συνάντηση αντιπροσωπειών από Ελλάδα και Τουρκία, με αντικείμενο τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο Πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ.

Με πληροφορίες και από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσωρινά κρατούμενος ο 42χρονος μαστροπός που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι οι καταγγέλλουσες λένε ψέματα γιατί θέλουν να τον εκδικηθούν εξαιτίας οικονομικών διαφορών
Ο 42χρονος
Στον ανακριτή η 36χρονη μετά την πισώπλατη επίθεση με μαχαίρι σε βάρος Τούρκου οδηγού στην Θεσσαλονίκη - Ελεύθερος ο 36χρονος
Σε βάρος της 36χρονης γυναίκας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση
Αστυνομία
Ο Βρεταννικός αποκαλύπτει τα μυστικά του στη Τζιά – Τα σπάνια ευρήματα που βρέθηκαν στα σπλάχνα του
Μια ερευνητική αποστολή, εγκεκριμένη από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, επέτρεψε για πρώτη φορά την ανέλκυση ευρημάτων από τον Βρεταννικό, το πλωτό νοσοκομείο που βυθίστηκε το 1916 στο Αιγαίο
Η υποβρύχια αποστολή στο ναυάγιο του Βρετανικού