Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αδριανούπολη: Ο Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης επισκέφθηκε την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού

Αδριανούπολη: Ο Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης επισκέφθηκε την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού

Στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών επαφών πριν τη συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που θα συζητηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου, στην Αθήνα, ο Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης, ο Διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού που εδρεύει στην Αδριανούπολη.

Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας δημοσίευσε πλάνα από την επίσκεψη που έκανε ο Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού, την περασμένη Τρίτη 16 Απριλίου στην Αδριανούπολη.

Ο κ. Χαρκιανάκης συνοδευόταν από τον Έλληνα Ακόλουθο Άμυνας στην Τουρκία, τον Συνταγματάρχη Γεώργιο Μπέλλο και τον Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Αλεξόπουλο.

Όπως είχε το OnAlert.gr προ ολίγων ημερών, ο Τούρκος Διοικητής της 4ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού με έδρα την Κεσσάνη, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην ελληνική 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού που εδρεύει στις Φέρες Έβρου.

Τέλος, την Δευτέρα 22 Απριλίου, θα διεξαχθεί στην Αθήνα συνάντηση αντιπροσωπειών από Ελλάδα και Τουρκία, με αντικείμενο τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο Πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ.

Με πληροφορίες και από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις