Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ τα αιματηρά επεισόδια: «Δράμα με ένα νεκρό»

ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ τα αιματηρά επεισόδια: «Δράμα με ένα νεκρό»

Τα αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ χθες (7.8.2023) το βράδυ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με αποτέλεσμα τον θάνατο 29χρονου οπαδού της Ένωσης, έγιναν κεντρικό θέμα σε πολλά ξένα ΜΜΕ.

Τα ξένα ΜΜΕ έκαναν εκτενείς αναφορές στην αιματηρή επέλαση των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου δολοφονήθηκε με μαχαιριά ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ από την Ελευσίνα.

Φυσικά στα κροατικά ΜΜΕ η είδηση έγινε πρώτο θέμα παντού.

Τα Μέσα της Κροατίας μιλούσαν για τρόμο και εστίαζαν φυσικά στο θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ από τους χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η Jutarnji list ανέφερε: «Τρόμος στην Ελλάδα».

«Μεγάλες ταραχές στην Αθήνα, νεκρός οπαδός της ΑΕΚ» τόνιζε το 24sata.

Η Sportske ανέφερε: «Νεκρός ένας 22χρονος στην Αθήνα. Τρομερά νέα έρχονται από την Ελλάδα».

Το Tportal τόνιζε: «Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ μετά από συγκρούσεις με τους BBB».

Το  Direktno ανέφερε πως πέθανε ένας οπαδός της ΑΕΚ, αλλά τραυματίστηκε και ένας Κροάτης: «Τραγωδία στην Αθήνα. Οι οπαδοί της Ντιναμό συγκρούστηκαν με τους Έλληνες. Πέθανε οπαδός της ΑΕΚ! Ένας Κροάτης τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο;».

«Τραγωδία»

Μεγάλες αναφορές στη τραγική είδηση των επεισοδίων που προκάλεσαν οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της ΑΕΚ και του θανάτου του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης έκαναν και πολλά άλλα ξένα ΜΜΕ.

Στο πρακτορείο Reuters τονιζόταν: «Ένας Έλληνας οπαδός νεκρός σε συγκρούσεις οπαδών στην Αθήνα».

Η ολλανδική De Telegraaf ανάφερε: «Δράμα στην Ελλάδα. Ένας νεκρός και 83 συλλήψεις μετά από συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ».

Η ελβετική Blick έβλεπε το θέμα και μέσα από το γεγονός ότι στην ΑΕΚ παίζει ο Ελβετός χαφ, Στίβεν Τσούμπερ και τόνιζε: «Τραγωδία στην Αθήνα. Μαχαιρώθηκε οπαδός της ομάδας του Τσούμπερ».

Η γαλλική L’Equipe ανέφερε: «Μαχαιρώθηκε οπαδός πριν από τον αγώνα ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ».

Η ισπανική AS επισήμαινε: «Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες στα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ».

Η πορτογαλική ιστοσελίδα Futebol365 επισήμαινε: «Οπαδός της ΑΕΚ νεκρός αφού μαχαιρώθηκε σε συγκρούσεις με οπαδούς της κροατικής Ντινάμο Ζάγκρεμπ».

Η βελγική Sporza τόνιζε: «Έλληνας οπαδός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου παραμονή του αγώνα ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις