Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Άφαντη η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» – «Θα εμφανιστεί σύντομα και θα μιλήσει για όλα» λέει ο δικηγόρος της

Άφαντη η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» – «Θα εμφανιστεί σύντομα και θα μιλήσει για όλα» λέει ο δικηγόρος της

«Θα εμφανιστεί σύντομα και θα μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» από τα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

«Δεν γνωρίζω που είναι, είναι σίγουρα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ό,τι κάνει το κάνει για να προστατεύσει την οικογένειά της», επεσήμανε ο δικηγόρος της μητέρας, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στο Live News το μεσημέρι της Παρασκευής (23.02.24). Σημειώνεται πως η ίδια μαζί με τα παιδιά αγνοείται από την ημέρα της αστυνομικής επέμβασης στα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

«Είναι σε ασφαλές περιβάλλον αλλά είναι φοβισμένη. Θα εμφανιστεί σύντομα και θα μιλήσει για όλα όσα έοχυν συμβεί… Δεν γνωρίζω αν έχει επικοινωνήσει με τον σύζυγό της», τόνισε ο δικηγόρος.

 

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών» μιλώντας χθες στο Live News δήλωσε πως «έχω κάποια πληροφορία πως είναι καλά. Δεν είχα αμφιβολίες γιατί ξέρω τη γυναίκα μου. Την οικογένεια την κρατά η γυναίκα».

«Είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς. Οπότε είναι πιο ήσυχος», είπε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις