Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αγία Παρασκευή: «Με χτύπησαν και με έβαλαν να γονατίσω» περιγράφει ο 14χρονος – θύμα ξυλοδαρμού

Αγία Παρασκευή: «Με χτύπησαν και με έβαλαν να γονατίσω» περιγράφει ο 14χρονος – θύμα ξυλοδαρμού

«Σκέφτηκα μέσα μου “καλύτερα να εξευτελιστώ, από το να μην γυρίσω στο σπίτι ζωντανός”» λέει στο newsit.gr ο 14χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις συνομήλικους του, λίγα μέτρα από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή.

Ο 14χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Αγία Παρασκευή από δύο συμμαθητές του και ένα παιδί που δεν γνώριζε, περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2024) και συγκλονίζει, μιλώντας στο newsit.gr για το πώς βρέθηκε χωρίς παπούτσια και πώς τον ανάγκασαν να γονατίσει στην οδό Λυκείου, όπου εκείνη την ώρα περνούσαν περαστικοί.
«Αναγκάστηκα να τους ακολουθήσω γιατί άρπαξαν το σκυλάκι μου και δεν ήθελα να του κάνουν κακό. Πρώτα με πλησίασε ο συμμαθητής μου, οι άλλοι δύο ήταν κρυμμένοι λίγα μέτρα από το σπίτι, δίπλα από ένα γκαράζ. Με απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον σκύλο μου, αν δεν τους ακολουθήσω».
Και συνεχίζει: «Με χτύπησαν και στη συνέχεια με έβαλαν να γονατίσω και να αναφερθώ σε δύο κορίτσια, τα οποία δεν γνώριζα. Με τραβούσαν βίντεο εκείνη την στιγμή».

Φοβισμένος ακόμη, αλλά με θάρρος και βάζοντας μπροστά την λογική, ο ανήλικος εξηγεί στο newsit.gr: «Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ήταν τρεις. Φοβήθηκα. Σκέφτηκα μέσα μου “καλύτερα να εξευτελιστώ, από το να μην γυρίσω στο σπίτι ζωντανός”».

Ο 14χρονος αναρρώνει στο σπίτι του από τα χτυπήματα, ενώ αναμένεται να συναντήσει και ψυχολόγο, όπως είχε αναφέρει η μητέρα του στο newsit.gr, εξαιτίας του σοκ που υπέστη από την άγρια επίθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις