Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση πεζού

Το θύμα παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του καθώς και του σκύλου του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε γύρω τις 8 το βράδυ της Τρίτης (21/01/2025) στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Πελοποννήσου στην Αγία Παρασκευή όταν μια μηχανή παρέσυρε έναν πεζό που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

Το θύμα παρασύρθηκε μαζί με το σκύλο του από την διερχόμενη μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα και οι δυο. Ο αναβάτης της μηχανής έχει εγκαύματα.

troxaio agia paraskeui

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας που διενεργεί την προανάκριση, για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο οδηγός αναμένεται να συλληφθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο «Καπετάνιος» σάλπαρε για το τελευταίο του ταξίδι, αφήνοντας πίσω μια θρυλική κληρονομιά – Τα πάθη, ο έρωτας, η οικογένεια και ο Παναθηναϊκός
Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε ηλικία 90 ετών σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για το ελληνικό επιχειρείν, τη ναυτιλία και, πάνω από όλα, για τον ελληνικό αθλητισμό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης 8
«Μου είπε ότι του έβαλε λιβάνι, όχι ατροπίνη» λέει φίλη της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της - Βίντεο με τον γιατρό να καταρρέει
«Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι μια ρασοφορεμένη της πούλησε λιβάνι λέγοντάς της ότι μπορείς να το φας» αποκαλύπτει η φίλη της 41χρονης
Περιστέρι