Δευτέρα, 15 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγία Βαρβάρα: Για τα εγγόνια το εξώδικο των πεθερικών στον γιατρό και την κόρη τους – «Ήταν χειριστικοί και παρεμβατικοί»

Αγία Βαρβάρα: Για τα εγγόνια το εξώδικο των πεθερικών στον γιατρό και την κόρη τους – «Ήταν χειριστικοί και παρεμβατικοί»

Ένα οικογενειακό θρίλερ διαδραματιζόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο γιατρός έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του πεθερού του. Μία δολοφονία με έντονο παρασκήνιο.

Δηλητηριώδεις ήταν οι σχέσεις των πεθερικών με τον γιατρό και την κόρη τους, όπως αποδεικνύεται μεταξύ άλλων και από το εξώδικο που είχαν στείλει οι πρώτοι στο ζευγάρι από την Αγία Βαρβάρα, όπου σημειώθηκε η σοκαριστική δολοφονία.

Με βάση το εξώδικο, που έφερε στο «φως» το TLIVE, τα πεθερικά κατηγορούσαν το θύμα και την κόρη τους ότι είχαν απομακρύνει τα εγγόνια τους από κοντά τους. «Δεν είναι δυνατόν να τα βλέπουμε κρυφά», αναφερόταν στο εξώδικο.

Την ίδια ώρα, η αδερφή του γιατρού μιλώντας στο TLIVE, δήλωσε πως η συμπεριφορά της πεθεράς του θύματος ήταν χειρότερη σε σχέση με εκείνη του δράστη.

«Δεν ξέρω το κίνητρο του δράστη. Είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα το καλοκαίρι από τον αδερφό μου να μην πλησιάζουν τα πεθερικά τα παιδιά.

 

 

Είχε γίνει εισαγγελική παραγγελία για έλεγχο κακοποίησης των παιδιών. Τα πεθερικά του ήταν χειριστικοί και παρεμβατικοί άνθρωποι», τόνισε η ίδια στο TLIVE.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις