Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγία Βαρβάρα: Μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο τη στιγμή που τον πυροβολούσε ο πατέρας της – Νέα στοιχεία για το φονικό

Αγία Βαρβάρα: Μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο τη στιγμή που τον πυροβολούσε ο πατέρας της – Νέα στοιχεία για το φονικό

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του.

Όπως αποκάλυψε το TLIVE την Τρίτη (27.02.24) για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με την γυναίκα του, τη στιγμή που ο πατέρας της σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το TLIVE, ενώ η σύζυγος μιλούσε με τον γιατρό στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

Σύμφωνα με όσα η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να φωνάζει «ρίξτου, ρίξτου». 

Συνεπώς, η μαρτυρία της κόρης οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας της και πεθεράς του θύματος. 

 

Οι σχέσεις των πεθερικών με το ζευγάρι στην Αγία Βαρβάρα είχαν φτάσει στα άκρα. Σύμφωνα με το εξώδικο των γονιών της γυναίκας του θύματος στον γιατρό και στην κόρη τους, που έφερε στο προσκήνιο το TLIVE, τα πεθερικά κατηγορούσαν το ζευγάρι ότι είχαν απομακρύνει τα παιδιά τους από εκείνους. 

«Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε κρυφά τα εγγόνια μας», αναφερόταν στο εξώδικο, σύμφωνα με την αποκάλυψη του TLIVE. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις