Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου» – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου» – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Κυριακής

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε άγρια από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου» ανέφερε στο σπαρακτικό της μήνυμα για τη δολοφονία της κόρης της στους Αγίους Αναργύρους, η μητέρα της Κυριακής, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και «Το Πρωινό» την Τετάρτη (17.04.24).

«Εύχομαι καμία άλλη μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου, δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου», είπε η ίδια στον ΑΝΤ1.  

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το «Το Πρωινό» η μητέρα της Κυριακής αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές την προσεχή Παρασκευή (19.04.24).

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έχει μεταφερθεί σε ειδικό «δωμάτιο ηρεμίας» επενδεδυμένο με αφρολέξ στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, ύστερα από το θρίλερ που ακολούθησε με τη μεταγωγή του στη «σκιά» της απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε. 

Στο δωμάτιο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουαλέτα θα είναι κλειδωμένη και θα πηγαίνει παρουσία φρουρού.

 

Το εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο ήρθε με χαρτί ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον ο ίδιος θα κάνει συνεδρίες με ψυχίατρο στις φυλακές.

Οι υπάλληλοι που τον έχουν συναναστραφεί, αναφέρουν πως είναι σε σύγχυση και δεν έχει τη συναίσθηση ότι το απονενοημένο διάβημα το έκανε εντός της φυλακής. Νομίζει, όπως λένε, πως το έχει κάνει εκτός φυλάκων.

Επιπλέον, ο 39χρονος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται την στιγμή της επίθεσης στην 28χρονη, επαναλαμβάνοντας, σε ενεστώτα χρόνο, ότι «την Κυριακή την αγαπάω», γεγονός που δείχνει πως δεν έχει πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις