Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: «Φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν», λέει αστυνομικός που έφτασε στο σημείο μετά τη δολοφονία

Άγιοι Ανάργυροι: «Φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν», λέει αστυνομικός που έφτασε στο σημείο μετά τη δολοφονία

Πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται απ’ όσα φέρεται να είπε ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασε στο σημείο της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο αστυνομικός ανέφερε ότι επρόκειτο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η κοπέλα φώναζε ότι την μαχαίρωσαν και ότι η γραμμή έκλεισε.

Σύμφωνα με το ηχητικό, όμως, που έχει έρθει στη δημοσιότητα η τηλεφωνική γραμμή έμεινε ανοιχτή όταν η 28χρονη καλούσε την Άμεση Δράση και δεν είπε ποτέ ότι τη μαχαιρώνουν.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όπου έφθασε στο σημείο της δολοφονίας της 28χρονης, περιέγραψε:

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα, Κυριακή Γρίβα, φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή. Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα.

Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις