Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: «Η Κυριακή μου είπε ότι την είχε χτυπήσει και ότι δεν θα το ξανάκανε» λέει η θεία της 28χρονης

Άγιοι Ανάργυροι: «Η Κυριακή μου είπε ότι την είχε χτυπήσει και ότι δεν θα το ξανάκανε» λέει η θεία της 28χρονης

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της θείας της Κυριακής που δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (1.4.24).

Όπως είπε στο Live News η θεία της 28χρονης, η κοπέλα δεν της είπε πει πολλά για την προσωπική της ζωή αλλά της είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι ο 39χρονος την είχε χτυπήσει αλλά είχε συνεχίσει τη σχέση της.

«Μου έλεγε τόσα πράγματα, αυτό δεν μου το έλεγε. Μια φορά μόνο ότι την έχει χτυπήσει και μου είπε ότι δεν το ξαναέκανε ποτέ. Όταν την είχε χτυπήσει δεν είχε νοσηλευτεί, εγώ δεν είχα μάθει τίποτα για νοσοκομείο», ανέφερε.

«Είχε έρθει, είχε μείνει εδώ δύο ημέρες και μετά ξανα ήταν με τον Θανάση, “όλα καλά, όλα καλά”, ναι. Ήρθε και αυτός ζήτησε συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, να μου κοπούν τα χέρια, να, να, να… Δεν ήταν άνθρωπος ότι φαινόταν ότι ήταν επιθετικός, αλλά προφανώς ζήλια, ερωτική ζήλια;», σχολίασε.

 

«Με τον μπαμπά της και την μαμά της είχε ιδιαίτερο δέσιμο και λατρεία και πάντα μίλαγε, τα έλεγε όλα.Ο συγκεκριμένος μίλαγε μια χαρά, φαινόταν χαρούμενος, έδειχνε έναν καλό εαυτό έξω. Το τι έκανε όταν ήταν μέσα στο σπίτι ή το τι έκανε όταν ήταν μαζί της, εγώ όταν την ρώταγα, είναι όλα καλά, όλα καλά. Την ρωτούσα “έχει αλλάξει;”, “ναι, καλά”, της έλεγα: “Γιατί όταν μία φορά το κάνει, θα το ξανακάνει, σε παρακαλώ πολύ”», είπε η θεία της 28χρονης.

«Από εκεί και πέρα, όταν πήγε στο καινούργιο της το σπίτι ήταν να έρθω να την βοηθήσω και εγώ, να της πάρω, να της αγοράσω πράγματα, αυτά που της έλειπαν, ήθελα να της τα δώσω καινούργια στο καινούργιο της το σπίτι, να έχει καινούργια αρχή πραγματικά, δεν πήγα, δεν πήρε τηλέφωνο, αν είχα πάει ίσως να είχε αλλάξει αυτό το κομμάτι. Να μην είχε πάει καν εκεί, να την είχα πάρει στο σπίτι, να καθόμασταν, να πιούμε καφέ, να δούμε τα πράγματα, να πάμε να δούμε τι θα πάρουμε», σημείωσε.

Όπως είπε, «είχε αποκοπεί σιγά σιγά από όλους και ήταν μόνο μαζί του, έβλεπα μετά φωτογραφίες που ανέβαζε, όλα καλά, μπράβο της έγραφα, μιλάγαμε ή τηλεφωνιόμασταν πολύ καλά, πέρναγε καλά. Την είχα δει κι όλας, τα χέρια της να έχουν σημάδια και μου λέει εντάξει, δεν ήταν κάτι σοβαρό, από εκεί και έπειτα πάντα την ρωτούσα και μου έλεγε είναι όλα καλά. Χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε. Πάντα μου έλεγε ότι είναι όλα καλά και ότι όλα πάνε καλά».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις