Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο 39χρονος μου είχε πει ότι θα αρραβωνιάζονταν και ότι περίμεναν και παιδί» λέει φίλος του ζευγαριού

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο 39χρονος μου είχε πει ότι θα αρραβωνιάζονταν και ότι περίμεναν και παιδί» λέει φίλος του ζευγαριού

Τη σχέση της 28χρονης Κυριακής με τον 39χρονο πρώην σύντροφό της που τη δολοφόνησε άγρια έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους περιέγραψε με λεπτομέρειες πρώην συνάδελφος του δράστη, σήμερα Τρίτη (9.4.24).

«Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε ‘ρε συ ο Θανάσης’, λέω: ‘εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει’, γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν», είπε αρχικά στο Live News ο πρώην συνάφελφος του 39χρονου.

Στην πορεία περιέγραψε ένα γεγονός που θυμήθηκε:

«Με παίρνει πριν δύο χρόνια, ή τρία δε θυμάμαι, μου λέει ‘μάστορα, αν έχεις δουλειά’, του λέω ‘ρε συ έχεις σοβαρευτεί;’, μου λέει ‘έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι. Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνάδελφος του 39χρονου δράστη, γνώριζαν και το φύλο του μωρού, «μου είχε πει και κορίτσι».

«Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5% να είναι εφιάλτες στα όνειρα του», επισήμανε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις