Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών που ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες γύρω από την ΕΔΕ, τις βαρύτερες πειθαρχικές ευθύνες φέρουν ο σκοπός που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, μπροστά στο οποίο σημειώθηκε η άγρια δολοφονία της Κυριακής, η αξιωματικός υπηρεσίας που βρισκόταν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων τη μοιραία στιγμή, καθώς και ο επόπτης.

Από τους τρεις τη μεγαλύτερη πειθαρχική ευθύνη φέρει ο σκοπός, καθώς μπροστά στα μάτια του η αδικοχαμένη Κυριακή δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Σημειώνεται πως βίντεο ντοκουμέντα από τη γυναικοκτονία που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, τα οποία έχουν δει το φωςτης δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν πως η 28χρονη Κυριακή, έπεσε νεκρή μόλις μία ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος δράστης με την μηχανή του πάρκαρε μπροστά από το ΑΤ και έψαχνε το θύμα. Όταν το εντόπισε, άφησε το κλειδί πάνω στη μηχανή, δίπλα το κινητό και πετάχτηκε για να μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του πισώπλατα.

Η Κυριακή έπεσε στο έδαφος, μπροστά στην είσοδο του τμήματος, μόλις 1,5 μέτρο μακριά από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Την ερχόμενη Παρασκευή (10.05.24) η ΕΔΕ αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια στου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος για τη διερεύνηση και τυχόν ποινικών ευθυνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Πάρκο Γουδή: «Ορφανό» από τον Απρίλιο το παλιό κτίριο του θεάτρου Badminton που «λαμπάδιασε» στην καρδιά της πόλης – Συγκλονιστικές εικόνες και ερωτήματα
«Καμπανάκι» των ειδικών για τους καπνούς από τη μεγάλη φωτιά - Να μην φέρνουν οι πολίτες «την τοξικότητα μέσα στο σπίτι τους»
Φωτιά στο Πάρκο Γουδή: «Ορφανό» από τον Απρίλιο το παλιό κτίριο του θεάτρου Badminton που «λαμπάδιασε» στην καρδιά της πόλης – Συγκλονιστικές εικόνες και ερωτήματα
6
Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Χώρισε, έμαθε kick boxing και ταξίδεψε από τη Γερμανία στην Κρήτη για να ξυλοκοπήσει την πρώην του
Μετά τον χωρισμό τους, ο 27χρονος ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη προκειμένου να εκπαιδευτεί στο kick boxing, ενώ η 25χρονη ξεκίνησε νέα σχέση με την οποία ταξίδεψε στην Κρήτη για διακοπές
iStock
Πάρκο Γουδή: Περιορίστηκε η μεγάλη φωτιά στο παλιό κτίριο του θεάτρου Badminton - Κατέρρευσε κομμάτι της οροφής, εικόνες από το drone του newsit.gr
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας - Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η μεγάλη φωτιά
Πάρκο Γουδή: Περιορίστηκε η μεγάλη φωτιά στο παλιό κτίριο του θεάτρου Badminton – Εικόνες από το drone του newsit.gr
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
46