Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Σε αξονική τομογραφία θα υποβληθεί ο δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Άγιοι Ανάργυροι: Σε αξονική τομογραφία θα υποβληθεί ο δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της άτυχης 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του, καθώς παραμένει διασωληνωμένος μόλις ένα 24ωρο και προς το παρόν δεν είναι εφικτή η αποσύνδεσή του από τον αναπνευστήρα. Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

Σήμερα, Δευτέρα (08.04.24) αναμένεται μάλιστα να υποβληθεί ξανά σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων και σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση των βλαβών που έχει υποστεί εξαιτίας της πνιγμονής και της μειωμένης ροής οξυγόνου που του προκάλεσε υποξία εγκεφάλου.

Οι γιατροί δεν γνωρίζουν καν πόση ώρα έμεινε χωρίς οξυγόνο ο οργανισμός του, καθώς εντοπίστηκε τυχαία από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αναίσθητος στο δάπεδο του κελιού του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Της Γιάννας Σουλάκη/Πηγή: Iatropedia.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις