Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Στο Αυτόφωρο 3 συλληφθέντες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Άγιοι Ανάργυροι: Στο Αυτόφωρο 3 συλληφθέντες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν 3 άνθρωποι, ένας 20χρονος, ένας 38χρονος και ένας 34χρονος, καθώς έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους Αγίους Αναργύρους και κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. για αυτήν την υπόθεση ναρκωτικών, το απόγευμα της Δευτέρας (6.11.2023) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και έλεγξαν τον 38χρονο οδηγό ενός αυτοκινήτου στους Αγίους Αναργύρους, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν 6.350 ευρώ. Ωστόσο, τον άφησαν ελεύθερο, καθώς δεν βρέθηκε κάτι αξιόποινο.

Οι ίδιοι αστυνομικοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν και να παρακολουθήσουν από απόσταση τον 38χρονο, τον οποίο εντόπισαν να συναντάει ένα άλλο αυτοκίνητο, με τον 38χρονο να βγαίνει από το δικό του όχημα και να επιβιβάζεται στο άλλο.

Τους παρακολούθησαν και αποφάσισαν να τους ελέγξουν όταν σταμάτησαν σε ένα πάρκινγκ. Μετά από ενδελεχή έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου των άλλων 2 κατηγορουμένων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου 2 νάιλον σακουλάκια με 209 γραμμάρια κοκαΐνης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν συνολικά 7.215 ευρώ, μεταξύ των οποίων το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του ο 38χρονος που ελέγχθηκε προηγουμένως, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις