Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: «Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: «Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής

«Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες». Είναι τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής που έπεσε νεκρή από τις φονικές μαχαιριές του πρώην 39χρονου συντρόφους της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο πατέρα της αδικοχαμένης 28χρονης βίωσε ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας γονιός: κήδεψε σήμερα, Πέμπτη (04.04.24) την κόρη του, που δολοφονήθηκε αβοήθητη μπροστά από το φυλάκιο του φρουρού – «σκοπού» του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου είχε προσφύγει το βράδυ της πρωταπριλιάς για να ζητήσει περιπολικό να τη συνοδεύσει στο σπίτι της, καθώς την παρακολοθούσε ο φονιάς της.

«Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες», δήλωσε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, ερωτηθείς για τις γυναικοκτονίες, μόλις λίγη ώρα αφότου μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, συγγενείς και φίλους, είπαν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Κυριακή, σε κλίμα βαθιάς οδύνης και σπαραγμού.

Ο πατέρας της κοπέλας που πληροφορήθηκε για το τραγικό περιστατικό από την ρεπόρτερ του newsit.gr που τον πήρε τηλέφωνο για να μάθει περισσότερα για την υπόθεση, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου γιο να πάω μέσα να πάω δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου και αυτά και λέω ναι εγώ είμαι, δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα.

Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η Κουλίτσα μου. Γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν.

Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκεί πότε θα πάει», είχε δηλώσει ο ίδιος στο Live News.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις