Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του δολοφόνου της Κυριακής στον Κορυδαλλό – Γιατί δεν έγινε δεκτός μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του δολοφόνου της Κυριακής στον Κορυδαλλό – Γιατί δεν έγινε δεκτός μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Μπορεί ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αττικόν, ωστόσο, χθες Τρίτη (09.04.2024) εξελίχθηκε ένα πραγματικό θρίλερ.

Οι γιατροί τον αποσωλήνωσαν καθώς θεωρούν ότι έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους έχει ανακτήσει απολύτως την επαφή του με το περιβάλλον μετά την έξοδό του από τη ΜΕΘ.

Ωστόσο, το θέμα της επιστροφής του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εξελίχθηκε σε θρίλερ το απόγευμα της Τρίτης (09.04.2024) αφού σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς των φυλακών δεν τον δέχτηκαν στο νοσοκομείο. Μάλιστα ξεκίνησε η μεταγωγή του με ασθενοφόρο και με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να τον συνοδεύουν.

Ο δράστης τελικά και μετά από συνεννοήσεις επέστρεψε πίσω στο «Αττικόν», από όπου νωρίτερα είχε πάρει εξιτήριο. Στην συνέχεια από εκεί αποφασίστηκε κυρίως για λόγους ασφαλείας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Τζάνειο» φρουρούμενος και θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής μπορεί να προσπαθούσε και πάλι να αυτοκτονήσει. Επιπλέον δεν θα ήταν μόνος του στο κελί και έτσι υπήρχε κίνδυνος να δημιουργούν επεισόδια με άλλους κρατούμενους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στο αίμα του 39χρονου βρέθηκαν βενζοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα  200 mg, όπως ανέφερε το Live News.

Να σημειωθεί ότι οι βενζοδιαζεπίνες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Ενώ τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με την συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του είναι: 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις