Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον φίλο και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της

Άγιοι Ανάργυροι: Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον φίλο και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, στον φίλο της αδικοχαμένης νεαρής γυναίκας και αυτόπτη μάρτυρα της στυγερής γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός είδε μπροστά στα μάτια του την άτυχη Κυριακή να καταρρέει από τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου ακριβώς μπροστά από το φυλάκιο του φύλακα – «φρουρού» στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα παιδιά», ούρλιαζε, όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα της Πρωταπριλιάς.

Την ημέρα που ο πατέρας οδηγούσε την αδικοχαμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία, έστειλε μήνυμα στον νεαρό, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής του.

«Θέλω να είσαι γερός και δυνατός» έγραφε βαθιά συγκινημένος.

«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκαν το χατίρι η ζωή, όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός», ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα, το οποίο έφερε στο φως ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.  

 

Την ίδια ώρα, για ένα «προμελετημένο» και «μεθοδευμένο» έγκλημα κάνει λόγο η πλευρά του πατέρα της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής,

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (08.04.24) η συνήγορος του πατέρα της Κυριακής τόνισε ότι ο 39χρονος δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να δολοφονήσει την άτυχη 28χρονη.

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήταν μεθοδευμένο. Υπάρχει εισιτήριο το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ταξίδεψε στις 30/3/2024 από την Άρτα προς την Αθήνα με μόνο σκοπό να τελέσει την απαίσια πράξη του», είπε η Ελένη Μαζαράκη.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος φονιάς παραμένει διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής (7.4.2024) στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 39χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κάνοντας θηλιά τους επιδέσμους που είχε δεμένους στο κεφάλι του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Ο ίδιος βρέθηκε καθισμένος χωρίς τις αισθήσεις του με σημάδια στο λαιμό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις