Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίαιο παρελθόν του 39χρονου – Βιασμός, ναρκωτικά και ξύλο με αστυνομικούς

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίαιο παρελθόν του 39χρονου – Βιασμός, ναρκωτικά και ξύλο με αστυνομικούς

Ένας άνθρωπος βίαιος, ανάλγητος που δε δίσταζε να σηκώσει το χέρι επανειλημμένως στην πρώην σύντροφό του, μπλεγμένος με ναρκωτικά, φασαρίες ενώ είχε πραγματοποιήσει και επίθεση σε αστυνομικούς, είναι ο 39χρονος που έσφαξε χθες το βράδυ την 29χρονη πρώην σύντροφό του στο κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος των Αγίων Αναργύρων.

Όπως αποκαλύπτει το newsIT.gr, από το φάκελο του στην Ασφάλεια, ο σφαγέας της 28χρονης στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στις 24 Νοεμβρίου 2020, είχε συλληφθεί για την απόπειρα βιασμού της τότε συντρόφου του, αλλά και για σωματικές βλάβες καθώς η κοπέλα είχε καταγγείλει τότε στην αστυνομία ότι επιχείρησε να την βιάσει ενώ την έσπασε και στο ξύλο.

Σε βάρος του μάλιστα υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην την πλησιάζει. Κάτι που δεν τήρησε ποτέ και συνέχισε να την παρενοχλεί και να την καταδιώκει μέχρι που της «πήρε» τη ζωή με αυτόν τον φρικαλέο τρόπο.

Τον Μάρτιο του 2020 και συγκεκριμένα στις 7 του μηνός, αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Ιλίου, καθώς πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Ένα χρόνο νωρίτερα και ειδικότερα στις 6 Δεκεμβρίου 2019, συνελήφθη και πάλι για εξύβριση σωματικές βλάβες και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οδού Τήνου όπου διέμενε και ο άνδρας, στη θέα τους άρχισε να τους υβρίζει, τους επιτέθηκε, ενώ όρμησε σε έναν ένστολο σαν λυσσασμένο σκυλί, κυλίστηκαν στο έδαφος ρίχνοντας του μπουνιές και κλωτσιές.

Μάλιστα για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον κάνουν καλά και να του περάσουν χειροπέδες χρειάστηκε η συνδρομή συναδέλφων τους με περιπολικό.

Το 2010 και ειδικότερα στις 24 Ιανουαρίου το ίδιο άτομο μετέβη στην αστυνομία και κατήγγειλε, αυτή τη φορά ως θύμα, ότι άγνωστοι του είχαν κλέψει κάτι μελίσσια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις