Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη» συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη» συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους. «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη», είπε και παρακίνησε όλες τις γυναίκες να μιλούν για ό,τι τους συμβαίνει.

Η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής που βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, υποστηρίζει ότι ο δολοφόνος του παιδιού της προσπαθεί να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του με κάθε τρόπο και θέλει να αποδείξει ότι είναι ψυχοπαθής, ενώ στην ουσία είναι απόλυτα υγιής.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στο STAR, παρακινώντας όλα τα κορίτσια να μιλούν για ό,τι τους συμβαίνει.

Το λόγια του «ραγίζουν» καρδιές!

«Αυτό που μου έχει συμβεί είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στον γονιό που καλείται να θάψει το παιδάκι του, μετά από τόσες θυσίες που έκανε να το μεγαλώσει και να το φτάσει στην ηλικία των 28 χρονών», είπε.

«Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Βασανίστηκα και παιδεύτηκα να μεγαλώσω και τα δύο κορίτσια μου από την ηλικία των 5 και 6 χρονών η καθεμιά τους, μόνος μου και να τα αποδώσω στην κοινωνία χρήσιμους ανθρώπους και ξαφνικά ήρθε ο δολοφόνος και μου σκότωσε την Κυριακή μου».

 

«Ξαναλέω και ζητώ από όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες να μιλούν. Μιλήστε Μιλήστε. Μιλήστε στους δικούς σας. Μην φοβάστε κανέναν ! Η κορούλα μου δε θα γυρίσει πίσω αλλά μπορούν να σωθούν άλλα κορίτσια», είπε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις