Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Άγιος Δημήτριος: Αστυνομική επιχείρηση μετά τις συμπλοκές ανάμεσα σε ανήλικους

Άγιος Δημήτριος: Αστυνομική επιχείρηση μετά τις συμπλοκές ανάμεσα σε ανήλικους
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Ειδική επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου μετά τα τελευταία περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους. Μόλις στις 30 Σεπτεμβρίου 15χρονες μαθήτριες «αντάλλαξαν» γροθιές και κλωτσιές σε σχολείο της περιοχής.

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων, πραγματοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες της 27ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ειδική αστυνομική επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, γύρω από γνωστό εμπορικό πολυκατάστημα στην περιοχή, ελέγχθηκαν 52 άτομα, από τα οποία οι 45 ανήλικοι και προσήχθησαν 6 έφηβοι στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου.

Τον περασμένο μήνα, βίντεο ντοκουμέντο του MEGA κατέγραψε τον άγριο καβγά με γροθιές και κλωτσιές ανάμεσα σε 15χρονες σε σχολείο στον Άγιο Δημήτριο.

Μάλιστα, όπως καταγράφεται στα πλάνα οι συμμαθητές τους είχαν συγκεντρωθεί τριγύρω, δίχως να προσπαθούν καν να τις χωρίσουν. Αντίθετα, μάλιστα, γελούσαν, τραβώντας και βίντεο την άγρια συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καβγάς έγινε για ένα τσιγάρο.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

 

Στο μεταξύ, ο σκοπός της τελευταίας επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., στις 27 Οκτωβρίου, ήταν η συλλογή στοιχείων και η «χαρτογράφηση» της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις της αστυνομίας θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις