Σάββατο, 24 Φεβ.
16oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» – Τι λένε κάτοικοι της περιοχής στο newsit.gr

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» – Τι λένε κάτοικοι της περιοχής στο newsit.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από δύο χτυπήματα του «δράκου των ασανσέρ» μέσα σε 24 ώρες.

Η αστυνομία χτενίζει τον Άγιο Παντελεήμονα για τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ», καθώς δύο ανήλικες ηλικίας 13 και 14 ετών κατήγγειλαν στην αστυνομία την δράση του αγνώστου την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα (21.01.24-22.01.24).

Ο άγνωστος άντρας, στην περίπτωση της ανήλικης από το Μπαγκλαντές, «την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (χωρίς τραυματισμό) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση».

Ενώ στην 14χρονη κοπέλα, με καταγωγή από Αλβανία, ο δράστης μπήκε στο ασανσέρ με την ανήλικη και «μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση».

Σύμφωνα με όσα λένε στο newsit.gr κάτοικοι της περιοχής, οι γονείς της ανήλικης στη μία περίπτωση έτρεξαν να πιάσουν τον δράστη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Ήρθε η μητέρα της κοπέλας χτύπησε το κουδούνι. Ήταν πολύ ταραγμένη η γυναίκα. Μου είπε ότι έχει κοριτσάκι 13 χρονών. Με ρώτησε αν η κάμερα που έχω στο μπαλκόνι βλέπει την είσοδό της. Είπα ”όχι δυστυχώς”, γιατί εγώ έβαλα την κάμερα για το πάρκινγκ γιατί έχω αμάξι. Με ρώτησε “Δεν ακούσατε τη φασαρία;” Της είπα ότι ήμασταν στο σαλόνι, αλλά μετά άκουσα που τρέχανε στις σκάλες. Η γυναίκα μου είπε “Εμείς τρέχαμε. Και ο άντρας μου χτύπησε όταν έτρεξε να τον πιάσει”.

Μάλιστα, η γειτόνισσα της οικογένειας από την Αλβανία είπε στο newsit.gr ότι «το κορίτσι πήγε περίπτερο και όταν μπήκε στο ασανσέρ, εκεί πήγε να την πιάσει ο άλλος. Φατσικά μπορεί να τον θυμηθεί. Είναι τρομαγμένο το κοριτσάκι».

Την ίδια ώρα, άλλη κάτοικος της περιοχής αναφέρει στο newsit.gr “εδώ είμαστε μεγάλοι και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τη νύχτα. Η περιοχή αυτή είναι επιβαρυμένη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 14χρονο κορίτσι παρακολουθείται από ψυχολόγο και η οικογένεια και των δύο ανήλικων στέκονται στο πλευρό τους. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για να τον εντοπίσουν πριν πραγματοποιήσει το επόμενο χτύπημά του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις