Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Ενέδρα σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ – Τους πετούσαν πέτρες και μπουκάλια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ενέδρα έστησαν άγνωστοι σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Τρίτης (20.07.2021).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας έγινε ένα τηλεφώνημα στο 100 για ξυλοδαρμό γυναίκας από 3 άτομα στη συμβολή των οδών Φυλής και Φερών.

Ομάδα ΔΙΑΣ ειδοποιήθηκε και πήγε στο σημείο, χωρίς όμως να βρει κάτι. Τότε, άγνωστοι από ταράτσα πολυκατοικίας άρχισαν να τους πετούν μπουκάλια και πέτρες.

Τους πέτυχαν στο κράνος και στους ώμους. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να συλλάβει τους δράστες. Πηγές από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μένει να αποδειχτεί το τι ισχύει για την ταυτότητα των δραστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Live η μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου: Κλέβουν τις εντυπώσεις τα πυραυλικά συστήματα της «Ασπίδας του Αχιλλέα»
Η παρέλαση πραγματοποιείται στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 14
28η Οκτωβρίου: Η κακοκαιρία ματαιώνει παρελάσεις στην Αττική – Οι περιοχές που δεν θα πραγματοποιηθούν
Οι αρχές σε όλη την Ελλάδα, δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των μαθητών, των συμμετεχόντων και των πολιτών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Μαθητική παρέλαση με βροχή
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7