Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: «Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου» περιγράφει η 13χρονη για τον «δράκο των ασανσέρ»

Άγιος Παντελεήμονας: «Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου» περιγράφει η 13χρονη για τον «δράκο των ασανσέρ»

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον «δράκο των ασανσέρ» που επιτέθηκε σε δύο μαθήτριες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το 13χρονο κορίτσι, που βίωσε τον εφιάλτη από τον «δράκο των ασανσέρ» στον Άγιο Παντελεήμονα, περιέγραψε στο MEGA τις στιγμές τρόμου που έζησε: «Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε στο ασανσέρ και με ρωτάει. Είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ».

Δύο ημέρες μετά, μία 14χρονη έπεσε θύμα του «δράκου των ασανσέρ». Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας ανάγκασε το κορίτσι να παραμείνει στο ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε.

«Καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Μετά, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, “το παιδί”. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”…», περιέγραψε η μητέρα της 14χρονης στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Το προφίλ του «δράκου των ασανσέρ»

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών, και μέτριου αναστήματος. Φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα. Μιλά σπαστά ελληνικά και αγγλικά.

Τα δύο κορίτσια είδαν διάφορες φωτογραφίες σεσημασμένων με τη μία ανήλικη να αναγνωρίζει τον δράστη. Η δεύτερη μαθήτρια δεν τον αναγνώρισε, με αποτέλεσμα οι Αρχές να συνεχίζουν την έρευνα, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις