Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: “Φωλιά” του κορονοϊού η περιοχή! Κρούσματα και μέσα στον Ιερό Ναό

Σοκάρουν οι καταγγελίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα για το γηροκομείο “Αττική”, όπου βρέθηκαν 41 θετικά κρούσματα με την ιχνηλάτηση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι καταγγελίες αφορούν την διασπορά του ίου στους γύρω δρόμους της Πιπίνου και Μιχαήλ Βόδα αλλά και εντός των τειχών του μεγαλύτερου ιερού ναού της Ελλάδας.

click4more: Γηροκομείο: Εξοργίζουν οι… μη απαντήσεις του ιδιοκτήτη για τα κρούσματα κορονοϊού – Ιχνηλάτηση… έξι ημέρες μετά!

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι εκτός των όσων έχουν καταθέσει από τις 24 Αυγούστου στην εισαγγελία πρωτοδικών (έγγραφα τα οποία παρουσίασε το newsit.gr), σχετικά με τις ιχνηλατήσεις των επαφών των δυο αλλοδαπών θετικών κρουσμάτων στον κορονοϊό, αποκαλύπτουν την ύπαρξη θυμάτων του ιού εντός του ιερού ναού του Αγίου Παντελεήμονα με ένα από αυτά να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Υπενθυμίζεται πως οι αλλοδαποί συνελήφθησαν πάνω στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στις 17 Αυγούστου με αποτέλεσμα να κολλήσουν 12 αστυνομικοί του Α.Τ επί της οδού Μιχαήλ Βόδα.

“Ο Αρχιμανδρίτης έλεγε πως οι χριστιανοί δεν κολλάνε”

Τα όσα αναφέρει κάτοικος της περιοχής είναι χαρακτηριστικά. “Μιλάμε για έναν από τους ψάλτες του ιερού ναού, ο οποίος μάθαμε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικό”. Επίσης δυο από τους επτά Γεωργιανούς ιερείς του ναού βρέθηκαν και εκείνοι θετικοί. Βέβαια ποιος να βγει να τα παραδεχτεί όλα αυτά όταν στις 27 Ιουλίου ημέρα εορτής του Αγίου Παντελεήμονα και παρουσία του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ο εφημέριος του Ιερού Ναού αρχιμανδρίτης Νικόλαος Κατσαφαρόπουλος απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα, μας έλεγε με ένταση πως εμείς είμαστε χριστιανοί υγιείς, εδώ δεν θέλουμε μάσκα, οι χριστιανοί είμαστε υγιείς. Φοβάμαι πως όταν θα ξεκινήσουν τα τεστ του ΕΟΔΥ πάνω στην πλατεία, τότε θα συνειδητοποιήσουμε δυστυχώς όλοι το μέγεθος του προβλήματος καθώς θα βρεθούν πάρα πολλά θετικά κρούσματα”.

Σημειώνεται πως το newsit.gr επικοινώνησε με τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα. Επιβεβαιώθηκε η απουσία του ψάλτη τις τελευταίες ημέρες από την εκκλησία, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση