Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Γεμάτη αίματα η είσοδος της πολυκατοικίας που βρέθηκε νεκρός ο 62χρονος

Άγιος Παντελεήμονας: Γεμάτη αίματα η είσοδος της πολυκατοικίας που βρέθηκε νεκρός ο 62χρονος

Σε σοκ βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι ένοικοι πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα με το άγριο φονικό, που συνέβη γύρω στις 7:00 το πρωί της Δευτέρας (26.2.2024). Δύο άντρες σε κατάσταση μέθης άρχισαν να μαχαιρώνουν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να καταλήξει νεκρός από τα χτυπήματα.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες είχαν έναν άγριο καυγά στην είσοδο της πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο ένας από τους δύο έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και άρχισαν μία πάλη στα σκαλιά της εισόδου, η οποία ήταν κλειδωμένη.

Ήταν τόσο άγριος ο καυγάς που σχεδόν όλη η είσοδος της πολυκατοικίας είναι γεμάτη με αίματα από τις απανωτές μαχαιριές που έδωσε ο ένας στον άλλον. Νεκρός κατέληξε ο 62χρονος, που διέμενε στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Ένας από τους γείτονες προσπάθησε να βγει από την πολυκατοικία για να καλέσει σε βοήθεια, αλλά η πόρτα της εισόδου ήταν κλειδωμένη και ο 62χρονος ήταν σωριασμένος στο έδαφος σε μία λίμνη αίματος.

“Ακούσαμε φασαρία από την είσοδο της πολυκατοικίας. Εγώ βρισκόμουνα μέσα στο μπάνιο δεν μπορούσε να βγω να δω τι συμβαίνει. Φεύγοντας να πάω για δουλειά η πόρτα της εισόδου ήταν κλειδωμένη. Ήταν ένας κύριος μέσα ματωμένος στο πρόσωπο και ο άλλος ο κύριος ο ηλικιωμένος ήταν ξαπλωμένος μέσα σε μία λίμνη αίματος και υπήρχε και ένα πολύ μεγάλο μαχαίρι κάτω” είπε ο γείτονας.

Σύμφωνα με μία άλλη ένοικο της πολυκατοικίας ο άνδρας που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του φίλου του ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

“Στην πολυκατοικία έμενε το θύμα. Δεν είχε δημιουργείς ποτέ κανένα πρόβλημα ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος. Πέσαμε από τα σύννεφα” συμπλήρωσε. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις