Σάββατο, 15 Ιουν.
30oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης με μπιτόνι και σωλήνα αδειάζει τα καύσιμα από τις μηχανές

Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης με μπιτόνι και σωλήνα αδειάζει τα καύσιμα από τις μηχανές

Έναν άνδρα που πλησιάζει μηχανές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και αδειάζει το ντεπόζιτό τους από τα καύσιμα αναζητά η αστυνομία. 

Ο άνδρας κυκλοφορεί με ένα μπιτόνι και έναν σωλήνα στα χέρια στον Άγιο Παντελεήμονα και έχει γίνει εφιάλτης για τους οδηγούς των μηχανών

«Είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και το έχει κάνει και σε άλλους. Το έχει κάνει σε πολλά άτομα βασικά», ανέφερε θύμα κλοπής μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Τον άνδρα έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο σε μηχανή που είναι παρκαρισμένη πάνω στο πεζοδρόμιο. Σκύβει, βάζει κάτω το άδειο μπιτόνι και προσαρμόζει τον σωλήνα στο ντεπόζιτο της μηχανής. Το στερεώνει και σηκώνεται.

Κάνει βόλτες τριγύρω για να μην τραβήξει τα βλέμματα και παρατηρήσει κάποιος τις πραγματικές κινήσεις του. Περνάει ένα λεπτό και η βενζίνη αρχίζει να χύνεται και να κυλάει στο πεζοδρόμιο.

Έχει αφήσει το μπιτόνι με τη βενζίνη να ξεχειλίζει και κοντοστέκεται στη γωνία. Συνεχίζει τις βόλτες. Ένα λεπτό αργότερα επιστρέφει στη μηχανή. Σκύβει, φτιάχνει πάλι τον σωλήνα και το μπιτόνι και ξαναφεύγει.

«Μου έκοψε όλους τους σωλήνες, δεν είναι το θέμα ότι θα πάρει 5 ευρώ βενζίνη, το θέμα είναι η ζημιά. Γιατί μετά η μηχανή μένει εκεί. Πρέπει να το πας στο συνεργείο, πρέπει να πάρεις βενζίνη με μπουκάλι να βάλεις μέσα στη μηχανή, δηλαδή είναι ταλαιπωρία όλο αυτό», είπε θύμα κλοπής.

Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι της γειτονιάς, ο συγκεκριμένος άνδρας τους είναι γνωστός φατσικά, καθώς είναι κάτι που κάνει επανειλημμένα.

«Αυτός πάει και κλέβει βενζίνη σε όλα τα μηχανάκια. Όπου βρει μηχανές παρκαρισμένες πάει, τις βλέπει, τις τσεκάρει και πάει και κλέβει την βενζίνη. Το θέμα δεν είναι ότι κλέβει την βενζίνη, το θέμα είναι ότι κάνει ζημιά. Εμένα την πρώτη φορά μου είχε κάνει 200 ευρ’ω ζημιά».

Για τον άνθρωπο που καταγγέλλει το περιστατικό στο LIVE NEWS, είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα του συγκεκριμένου μέσα σε ένα μήνα.

«Τη πρώτη φορά βασικά μου έκανε μεγάλη ζημιά, την δεύτερη τον είδαμε από τις κάμερες, γιατί έβαλα κάμερα για αυτό το λόγο και τον είδε ένας γείτονας και του φώναζε, ήταν στο μπαλκόνι».

Σχεδόν καθημερινά, εξακολουθούν να βρίσκουν άδεια τα ντεπόζιτα με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να συνεχίζει τη δράση του ανενόχλητος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις