Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης με μπιτόνι και σωλήνα αδειάζει τα καύσιμα από τις μηχανές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έναν άνδρα που πλησιάζει μηχανές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και αδειάζει το ντεπόζιτό τους από τα καύσιμα αναζητά η αστυνομία. 

Ο άνδρας κυκλοφορεί με ένα μπιτόνι και έναν σωλήνα στα χέρια στον Άγιο Παντελεήμονα και έχει γίνει εφιάλτης για τους οδηγούς των μηχανών

«Είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και το έχει κάνει και σε άλλους. Το έχει κάνει σε πολλά άτομα βασικά», ανέφερε θύμα κλοπής μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Τον άνδρα έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο σε μηχανή που είναι παρκαρισμένη πάνω στο πεζοδρόμιο. Σκύβει, βάζει κάτω το άδειο μπιτόνι και προσαρμόζει τον σωλήνα στο ντεπόζιτο της μηχανής. Το στερεώνει και σηκώνεται.

Κάνει βόλτες τριγύρω για να μην τραβήξει τα βλέμματα και παρατηρήσει κάποιος τις πραγματικές κινήσεις του. Περνάει ένα λεπτό και η βενζίνη αρχίζει να χύνεται και να κυλάει στο πεζοδρόμιο.

Έχει αφήσει το μπιτόνι με τη βενζίνη να ξεχειλίζει και κοντοστέκεται στη γωνία. Συνεχίζει τις βόλτες. Ένα λεπτό αργότερα επιστρέφει στη μηχανή. Σκύβει, φτιάχνει πάλι τον σωλήνα και το μπιτόνι και ξαναφεύγει.

«Μου έκοψε όλους τους σωλήνες, δεν είναι το θέμα ότι θα πάρει 5 ευρώ βενζίνη, το θέμα είναι η ζημιά. Γιατί μετά η μηχανή μένει εκεί. Πρέπει να το πας στο συνεργείο, πρέπει να πάρεις βενζίνη με μπουκάλι να βάλεις μέσα στη μηχανή, δηλαδή είναι ταλαιπωρία όλο αυτό», είπε θύμα κλοπής.

Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι της γειτονιάς, ο συγκεκριμένος άνδρας τους είναι γνωστός φατσικά, καθώς είναι κάτι που κάνει επανειλημμένα.

«Αυτός πάει και κλέβει βενζίνη σε όλα τα μηχανάκια. Όπου βρει μηχανές παρκαρισμένες πάει, τις βλέπει, τις τσεκάρει και πάει και κλέβει την βενζίνη. Το θέμα δεν είναι ότι κλέβει την βενζίνη, το θέμα είναι ότι κάνει ζημιά. Εμένα την πρώτη φορά μου είχε κάνει 200 ευρ’ω ζημιά».

Για τον άνθρωπο που καταγγέλλει το περιστατικό στο LIVE NEWS, είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα του συγκεκριμένου μέσα σε ένα μήνα.

«Τη πρώτη φορά βασικά μου έκανε μεγάλη ζημιά, την δεύτερη τον είδαμε από τις κάμερες, γιατί έβαλα κάμερα για αυτό το λόγο και τον είδε ένας γείτονας και του φώναζε, ήταν στο μπαλκόνι».

Σχεδόν καθημερινά, εξακολουθούν να βρίσκουν άδεια τα ντεπόζιτα με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να συνεχίζει τη δράση του ανενόχλητος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα στοιχεία που άνοιξαν νέο γύρο ερευνών για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Δασκαλάκη - Τα στίγματα των κινητών, τα βίντεο και οι μαρτυρίες
Ο πατέρας και ο γιος που συνελήφθησαν για την υπόθεση είχαν πάει στην κηδεία του θύματος – Το κενό των 8 λεπτών στο οποίο φέρεται πως δέχθηκε την επίθεση ο πρόεδρος Απεσωκαρίου
Ο Αλέξανδρος Δασκαλάκης
Αντιδρούν οι γονείς για την παρεντερική σίτιση των παιδιών τους στο σπίτι – Πληρώνουν 250 ευρώ τον μήνα από την τσέπη τους
Καταγγέλλουν πως μετά την αλλαγή του νόμου, η οικονομική επιβάρυνση είναι αβάστακτη και ζητούν παρεμβάσεις και αλλαγές για την υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους
Saline intravenous (iv) drip in a Children's patient hand
Με τα μαθήματα ειδικότητας συνεχίζουν σήμερα τις Πανελλήνιες εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ - Τη Δευτέρα δίνουν το τελευταίο μάθημα
Σε Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι – 13 και 15 του Ιουνίου δίνουν τα τελευταία μαθήματα
Πανελλήνιες εξετάσεις
Τα σενάρια για το διπλό έγκλημα στο Αίγιο και οι αντιφάσεις του 65χρονου - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία μάνας και γιου
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η 54χρονη δέχθηκε περισσότερα από 20 χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ ο 26χρονος έφερε έξι μαχαιριές και τραύμα από αεροβόλο όπλο
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος, τους αγαπώ» λέει ο 65χρονος – Τα στοιχεία και οι αντιφάσεις που τον προδίδουν
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στο διπλό φονικό ο Ιταλός σύντροφος της 54χρονης που δολοφονήθηκε μαζί με τον γιο της - Οι αντιφάσεις που τον διαψεύδουν
Δολοφονία στο Αίγιο