Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: «Ξύλο και φωνές στα παιδιά» – «Επικίνδυνη» η μητέρα των 3 ανήλικων που ζούσαν με ποντίκια και κατσαρίδες

Άγιος Παντελεήμονας: «Ξύλο και φωνές στα παιδιά» – «Επικίνδυνη» η μητέρα των 3 ανήλικων που ζούσαν με ποντίκια και κατσαρίδες

Επικίνδυνη χαρακτηρίζουν οι γείτονες τη μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών που έμεναν σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα γεμάτο με ποντίκια και κατσαρίδες.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στον Άγιο Παντελεήμονα η γυναίκα φώναζε και χτυπούσε σε καθημερινή βάση τα παιδιά, τα οποία δεν έβγαινε ποτέ έξω από το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την κ. Άννα που μίλησε στο newsit.gr η γυναίκα «είναι επικίνδυνη πολύ επικίνδυνη. Ξύλο και φωνές στα παιδιά ενώ τους φερόταν πολύ άσχημα». Όπως τόνισε «ήρθε η αστυνομία χθες, είχαν γίνει πολλές καταγγελίες, καταθέσεις έδωσε ο κόσμος εδώ και ο γαμπρός μου και σήμερα το πρωί ευτυχώς ήρθε πάλι η αστυνομία, συνέλαβαν τη μάνα, της πήραν τα παιδιά και άκουσα πως θα τα πάρει ο πατέρας».

Για τα παιδιά είπε ότι «ήταν σε άσχημη κατάσταση, ζούσαν με κατσαρίδες. Ο γαμπρός μου ανέβηκε στο σπίτι και είδε το σπίτι γεμάτο κατσαρίδες. Ξύλο και φωνές κάθε ημέρα. Τα παιδιά ήταν συνέχεια κλεισμένα μέσα. Χθες μόνο επειδή είχε πάρει χαμπάρι πως ήρθε η αστυνομία για να την συλλάβει, είχε βγει από το σπίτι και εξαφανίστηκε».

Συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της

Οι αστυνομικές αρχές στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της για την υπόθεση των τριών ανήλικων παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια στο σπίτι.

Η πρώτη καταγγελία για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα. Χθες έκανε καταγγελία και ο 50χρονος πατέρας ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγό του. Μάλιστα σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού και ο ίδιος έχει υποστεί κακοποίηση από τη μητέρα.

Έτσι σήμερα Πέμπτη γύρω στις 07.30 το πρωί άνδρες του αστυνομικού τμήματος στον Άγιο Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Άμεση Δράση εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου έμενε η 30χρονη μητέρα των παιδιών μαζί με τον 54χρονο σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο ενήλικες και στη συνέχεια τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων μαζί με ανθρώπους από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις