Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: «Ξύλο και φωνές στα παιδιά» – «Επικίνδυνη» η μητέρα των 3 ανήλικων που ζούσαν με ποντίκια και κατσαρίδες

Επικίνδυνη χαρακτηρίζουν οι γείτονες τη μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών που έμεναν σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα γεμάτο με ποντίκια και κατσαρίδες.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στον Άγιο Παντελεήμονα η γυναίκα φώναζε και χτυπούσε σε καθημερινή βάση τα παιδιά, τα οποία δεν έβγαινε ποτέ έξω από το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την κ. Άννα που μίλησε στο newsit.gr η γυναίκα «είναι επικίνδυνη πολύ επικίνδυνη. Ξύλο και φωνές στα παιδιά ενώ τους φερόταν πολύ άσχημα». Όπως τόνισε «ήρθε η αστυνομία χθες, είχαν γίνει πολλές καταγγελίες, καταθέσεις έδωσε ο κόσμος εδώ και ο γαμπρός μου και σήμερα το πρωί ευτυχώς ήρθε πάλι η αστυνομία, συνέλαβαν τη μάνα, της πήραν τα παιδιά και άκουσα πως θα τα πάρει ο πατέρας».

agios padeleimonas

Για τα παιδιά είπε ότι «ήταν σε άσχημη κατάσταση, ζούσαν με κατσαρίδες. Ο γαμπρός μου ανέβηκε στο σπίτι και είδε το σπίτι γεμάτο κατσαρίδες. Ξύλο και φωνές κάθε ημέρα. Τα παιδιά ήταν συνέχεια κλεισμένα μέσα. Χθες μόνο επειδή είχε πάρει χαμπάρι πως ήρθε η αστυνομία για να την συλλάβει, είχε βγει από το σπίτι και εξαφανίστηκε».

Συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της

Οι αστυνομικές αρχές στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της για την υπόθεση των τριών ανήλικων παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια στο σπίτι.

Η πρώτη καταγγελία για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα. Χθες έκανε καταγγελία και ο 50χρονος πατέρας ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγό του. Μάλιστα σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού και ο ίδιος έχει υποστεί κακοποίηση από τη μητέρα.

ag panteleimonas polykatoikia ours

Έτσι σήμερα Πέμπτη γύρω στις 07.30 το πρωί άνδρες του αστυνομικού τμήματος στον Άγιο Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Άμεση Δράση εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου έμενε η 30χρονη μητέρα των παιδιών μαζί με τον 54χρονο σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο ενήλικες και στη συνέχεια τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων μαζί με ανθρώπους από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 15
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Προφυλακίζεται ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης για τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο
Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος, τονίζοντας ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έπαιζαν τα παιδιά του - Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα που έγινε η έκρηξη στο εργοστάσιο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
71