Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Οι 3 καταθέσεις «φωτιά» για την κακοποίηση των τριών ανηλίκων

Άγιος Παντελεήμονας: Οι 3 καταθέσεις «φωτιά» για την κακοποίηση των τριών ανηλίκων

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι καταθέσεις του πατέρα των ανήλικων παιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και δυο κατοίκων της πολυκατοικίας και της περιοχής.

Οι καταθέσεις και των τριών μαρτύρων κάνουν λόγο για τις τραγικές συνθήκες που ζούσαν τα άρια ανήλικα παιδιά στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και την στάση της μητέρας που τα κακοποιούσε συστηματικά.

Η εικόνα που αντίκρισαν όσοι μπήκαν στο σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα δεν βγαίνει εύκολα από το μυαλό καθώς το σπίτι ήταν γεμάτο κατσαρίδες και τα παιδιά με πληγές παντού από τα έντομα.

Τι κατάθεσε ο πατέρας

Λίγο μετά μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Απριλίου στο αστυνομικό τμήμα προσήλθε ο πατέρας των δύο εκ των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του, καθώς άλλο ένα παιδί έχει φέρει στη ζωή με πρώην σύντροφό της.

Ο πατέρας των δύο παιδιών και ναυτικός στο επάγγελμα είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα το Μάρτιο του 2021. Μπάρκαρε με το καράβι στο οποίο εργάζονταν κι όταν γύρισε και πήγε στο σπίτι του δέχτηκε μέσα σε αυτό την επίθεση από τη σύζυγό του και τον σύντροφο της, οι οποίοι τον χτύπησαν.

 

Ένα μήνα αργότερα ο πατέρας μετέβη και πάλι στην οικεία του, όπου η εν διαστάσει σύζυγός του, του επιτέθηκε και του απαγόρευσε να έχει επαφές με τα παιδιά του. Ο 50χρόνος πατέρας τότε δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιο γνωστό κάτοικο της περιοχής όπου του ανέφερε ότι τα παιδιά ζουν κάτω από επικίνδυνες συνθήκες για την υγεία τους.

Click4more: Άγιος Παντελεήμονας: «Μου επιτέθηκε και με πέταξε στις σκάλες» λέει ο πατέρας των τριών παιδιών που βασανίζονταν

Του είπε ότι εντός του διαμερίσματος υπήρχαν ποντίκια και κατσαρίδες κι ότι τα ανήλικα φέρουν δαγκωματα από έντομα στο σώμα τους Μάλιστα η εν διαστάσει σύζυγος του χρησιμοποιούσε τα παιδιά για να ζητιανεύει, ενώ έδινε στα παιδιά να τρώνε αντίδωρα και φανουρόπιτες που έβρισκαν έξω από την εκκλησία της περιοχής στο Μοναστηράκι.

«Από το διαμέρισμα έβγαινε συνεχώς κατσαρίδες» κατέθεσε ένοικος

Παράλληλα στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα κατέθεσε και κάτοικος της πολυκατοικίας ο οποίος επιβεβαίωσε τα περιστατικά σωματικής και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος του πατέρα ενώ κατέθεσε ότι συλληφθείσα στοιβάζει στο μπαλκόνι τα σκουπίδια της οικίας ή τα πέταγε από τον 3ο όροφο.

Από το διαμέρισμα έβγαιναν διαρκώς κατσαρίδες, ενώ κάθε φορά που πήγαινε στο διαμέρισμα για να μιλήσουν η μητέρα τον έδιωχνε αποκαλώντας τον «ρουφιάνο που θέλει να της κλέψει τα παιδιά».

Παράλληλα άλλοι κάτοικοι ανέφεραν ότι η 30χρονη μαζί με το σύντροφό της έβγαιναν τα βράδια και άφησαν μόνα τους τα μικρά παιδιά στο σπίτι.

«Τα ανήλικα ζητιάνευαν στο Μοναστηράκι»

Μια ακόμα γυναίκα που κατέθεσε στο Α.Τ του Αγίου Παντελεήμονα ανέφερε ότι γνώριζε την μητέρα των τριών παιδιά από την εκκλησία της Παναγίας Γρηγορούσας στο Μοναστηράκι και την είχε δει να πουλάει εικόνες ενώ τα ανήλικα ζητιάνευαν. Μάλιστα η συγκεκριμένη γυναίκα επισκέφτηκε τη 30χρονη στο διαμέρισμα της οδού Αλκιβιάδη και διαπίστωσε κατσαρίδες που ανέβαιναν σαν έντομα στα πόδια της, ακόμα και στο υπνοδωμάτιο των παιδιών αλλά και στα πιάτα που έτρωγαν τα μικρά παιδιά.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις