Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο και ξυλοφόρτωσε πρώην σύντροφό του

Άγιος Παντελεήμονας: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο και ξυλοφόρτωσε πρώην σύντροφό του

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (05.01.2022) ο 34χρονος Αιγύπτιος, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση ομηρίας και ξυλοδαρμού της 31χρονης γυναίκας, με την οποία διατηρούσε σχέση, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 34χρονος απολογείται τελικά για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα καθώς σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη του είχαν απαγγελθεί η κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια βρίσκεται και η 31χρονη γυναίκα, περιμένοντας να ακούσει την απόφαση των δικαστικών λειτουργών. 

Το χρονικό της ομηρίας

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου από το Γαλάτσι, όπου ο 34χρονος Αιγύπτιος απήγαγε την πρώην σύντροφό του – βουλγαρικής καταγωγής – από το σπίτι της και, υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στο Γαλάτσι, όπου και την κρατούσε όμηρο.

Click4more: Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Ήθελε να με σκοτώσει – Πήρε βιντεοκλήση τον 7χρονο γιο μου και με έδερνε μπροστά του»

Μάλιστα, ο 34χρονος απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη με μπουκάλα υγραερίου και αυτός είναι ο λόγος που η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας. Οι αρχές αποφάσισαν να κάνουν έφοδο στο διαμέρισμα, όπου κρατούνταν όμηρος η νεαρή γυναίκα και συνέλαβαν τον 34χρονο και λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ ο δράστης συνελήφθη. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 31χρονης

Υπενθυμίζεται ότι το newsit.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας τα όσα πέρασε η 31χρονη στα χέρια του πρώην σύντροφο της μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα. Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 54 δευτερολέπτων που παρουσιάζει το newsit.gr αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις