Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του

Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 74χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τον 50χρονο γείτονα και φίλο του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε παρουσία αυτεπάγγελτα διορισμένης συνηγόρου και ισχυρίστηκε ότι και προανακριτικά ότι δηλαδή ο γείτονας του του έριξε κάποια ουσία στο ποτό.

Ο 74χρονος κατηγορούμενος διέπραξε το έγκλημα τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν μετά από γιορτή της οικογένειας του 50χρονου για τα γενέθλια της κόρη του, στην οποία ήταν προσκεκλημένος, πήγε στο σπίτι του θύματος και πυροβόλησε στο κεφάλι τον άντρα, ενώ στην συνέχεια στράφηκε και κατά της γυναίκας, τραυματίζοντας την.

«Ήμασταν σαν οικογένεια»

«Σηκώνει, παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου: «Τι κάνεις Γιάννη;» και αμέσως…». Σοκάρουν οι περιγραφές της 45χρονης συζύγου του 50χρονου θύματος του άγριου φονικού στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η σύζυγος του 50χρονου που δολοφονήθηκε από τα χέρια του 74χρονου, μπήκε μπροστά από το όπλο του δράστη για να σώσει τη ζωή των παιδιών της.

«Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-εφτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε», δήλωσε πρόσφατα στο Live News.

Όλοι διασκέδαζαν για τα γενέθλια της 12χρονης κόρης τους. Λίγο αργότερα, ο 74χρονος αφού τους χαιρέτησε επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας σε κατάσταση αμόκ. Είπε πως κάτι του έριξαν στο ποτό.

«Ήρθε μετά σπίτι και λέει: «Τι μου βάλατε στο ποτό;», εκεί στην ταβέρνα. “Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”».

Ο ηλικιωμένος κρατούσε στα χέρια του όπλο. Πυροβόλησε τον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού. Η επόμενη σφαίρα πέτυχε την 45χρονη μητέρα στον αριστερό ώμο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις